Konya Konteyner Kentte Bayram Öncesi Çocuklar Ve Aileler Unutulmadi

Konya Ticaret Odasi (KTO) Karatay Üniversitesi bayram öncesi Konya Konteyner Kent’te depremzede vatandaslara ziyafet kolileri ulastirdi.

Konya Konteyner Kentte Bayram Öncesi Çocuklar Ve Aileler Unutulmadi
Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketinin yaralarini sarmak için Konya seferber olmaya devam ediyor. Konya Büyüksehir Belediyesi, Konya Ticaret Odasi, Konya Sanayi Odasi, Konya Ticaret Borsasi ve merkez ilçe belediyelerinin katkilariyla depremzede vatandaslarimizin barinma ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla Hatay’da kurulan Konya Konteyner Kent’te Ramazan Bayrami öncesi çocuklar ve aileleri unutulmadi. Hatay’da depremzede vatandaslarimizin barinma ihtiyaçlarini karsilamak için kurulan Konya Konteyner Kent’in 1’inci etabinda toplamda 448 konteyner yer aliyor ve bin 445 vatandas burada yasiyor. Bayram öncesi açilisi yapilan Konya Konteyner Kent’te 467 çocuga Konya Ticaret Odasi ve Konya Büyüksehir Belediyesi tarafindan bayramlik kiyafet ve oyuncak hediye edildi. Ayrica Konya Ticaret Odasi, konteyner kentte bulunan tüm ailelere bayram sekeri ikram etti. Bayram öncesi konteyner kentte duygu dolu anlar yasandi, birlik ve beraberlik mesajlari verildi.



KTO Karatay’dan Konya Konteyner Kent’e destek

Konya Ticaret Odasi (KTO) Karatay Üniversitesi de bayram öncesi Konya Konteyner Kent’te depremzede vatandaslara ziyafet kolileri ulastirdi. KTO Karatay Üniversitesi tarafindan geçtigimiz günlerde sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yardim etkinligi ve ögrenci topluluklari tarafindan “yeryüzü iftari” organizasyonu yapildi. KTO Karatayli ögrencilerin yogun katilim sagladigi hayrina satis ve iftar organizasyonundan elde edilen gelirle “bu paketin içinde kardeslik var” yazili ziyafet kolileri hazirlandi. Toplamda 357 yardim kolisi KTO Karatayli ögrenciler ve idari çalisanlar tarafindan ailelere bayram öncesi ulastirildi. Ögrenciler, Konteyner Kent’te kalan ailelerin bayramlarini da kutlarken, depremzede çocuklara yönelik keyifli aktiviteler de düzenlendi.

Kaynak: İHA