Salihli Yilmaz Köprüsünde Çalismalar Hizla Ilerliyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi isbirligiyle Yilmaz Mahallesi’ndeki Gediz Nehri üzerinde yapimi devam Yilmaz Köprüsü’nde çalismalar hizla devam ediyor.

Salihli Yilmaz Köprüsünde Çalismalar Hizla Ilerliyor
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda ile birlikte Yilmaz Mahallesi’nde yapimi devam eden köprü çalismalarini inceledi. Incelemeye MHP TBMM Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Il Baskani Cüneyt Tosuner, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçinkaya, MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardimcilari, MASKI Genel Müdür Yardimcilari, Büyüksehir ve MASKI Daire Baskanlari, MHP Salihli Ilçe Baskani Mehmet Akin, Ülkü Ocaklari Salihli Ilçe Baskani Musa Sentürk, milletvekili aday adaylari ve mahalle muhtarlari da eslik etti.

“Hedef en kisa sürede hizmete açmak”

Yilmaz Mahallesi’nde 4 ayak üzerine insa edilecek köprünün her bir ayagina 8 adet olmak üzere toplam 32 fore kazik temeli atildigini belirten Baskan Ergün, “Köprümüz, 80 metre uzunlugunda ve 9 metre genisliginde, gidis-gelis sekilde yapiliyor. Ayni sekilde Poyrazdamlari Mahallemize de 11 metre uzunlugunda ve 5 metre genisliginde güzel bir köprü kazandiracagiz. Orada da çalismalar devam ediyor. Toplam maliyeti 12 milyon 880 bin TL olan bu çalismalarimiz, sözlerimin basinda da belirttigim gibi Salihli Belediyemizle ortak sekilde karsilaniyor. Her iki mahallemizdeki mevcut köprüler artik kullanim ömrünü tamamlamisti. Hem mahallemiz hem de bu güzergahi kullanan vatandaslarimiz için önemli bir çalismayi Salihli Belediyemizle birlikte hayata geçiriyoruz. Hedefimiz en kisa sürede çalismalarimizi tamamlayarak, yeni köprülerimizi hizmete açmak. Simdiden hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA