Pamukkale Belediyesi Gönül Sofrasi Incilipinar'da Kuruldu

Pamukkale Belediyesi, Mübarek Ramazan ayinda açtigi gönül sofralarinda vatandaslari bulusturuyor. Pamukkale Belediyesi iftari bu kez Incilipinar Mahallesi’nde gerçeklesti. Binlerce vatandasin katildigi iftar yemeginde Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Kiymetli vatandaslarimizla birlikte Ramazan ayinda iftar sofrasinda bir arada olmanin huzurunu yasiyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi Gönül Sofrasi Incilipinar'da Kuruldu


Mübarek Ramazan ayinda Pamukkale Belediyesi, vatandaslari iftar sofralarinda bulusturmaya devam ederken, gönül sofrasi bu defa Incilipinar Kapali Pazar Yeri’nde kuruldu. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki ev sahipligi yaptigi yemege, Incilipinar Mahalle Muhtari Mustafa Aycan ile bölgede yasayan vatandaslar katildi.

Baskan Örki, iftar öncesi vatandaslarla bir araya gelerek hayirli ramazanlar dileklerini iletti.

Iftar yemegindeki konusmasinda Kahramanmaras merkezli depremde hayatini kaybeden vatandaslarimizi rahmetle anarak baslayan Baskan Örki, “ Bu mübarek Ramazan ayinda deprem bölgesinde hayatini kaybeden ve geride kalan vatandaslarimiz için dualar ediyoruz. Devletimiz bu vatandaslarimiz için durmadan çalismalarina devam ediyor. Bizlerde Pamukkale Belediyesi olarak sizlerin vergileriniz ile arttirdigimiz paralar ile deprem bölgesinde her gün bin kisilik iftar sofrasi kuruyoruz. Her gün bin kisilik sahur sofrasi kuruyoruz. Sizlerin katkilariyla yapiyoruz bunu Allah sizlerden razi olsun. Rabbim bu millete acilar göstermesin, sizlere nice güzel Ramazanlar yasamayi nasip etsin. Geçtigimiz günlerde çok sevdigimiz Incilipinar muhtarimiz Kadir abimizi kaybettik. Mekani cennet olsun. Rabbim hepimizin Kadir Gecesine, Bayrama mutluluk ve huzur içerisinde kavustursun diyorum. Bu güzel aksamini bizlerle paylastiginiz için Ramazan bereketinin artmasina vesile oldugunuz için yürekten tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA