Edirne'de Yolcularla Tartisan ETUS Soförü Kontak Kapatti

CHP’li Edirne Belediyesi’nce toplu ulasimin saglandigi ETUS’ta soför ile yolcular arasinda yasanan tartisma baska bir vatandasin cep telefonu kamerasi ile o anlar kayda aldi.

Edirne'de Yolcularla Tartisan ETUS Soförü Kontak Kapatti
Edirne’de toplu ulasimin saglandigi ETUS’ta soför F.B. ile yolcular arasinda yasanan diyalog bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi. Çikan tartisma sonucu soför midibüsü yolun kenarinda durdurup yolcuya ’6,45 lira bilet basiyorsun al sen git’ diyerek araçtan inmesini istedi.

Yüksek lisans ögrencisi Yusuf Çelik, soförün yanina giderek, ’Bu karti bana sen mi verdin?’ diyerek tepki gösterdi. Görüntülere göre araç sürücüsü F.B.’nin kontak kapatarak, "In asagi, inmezsen ben inecegim" demesi sonrasi tartisma büyüdü.

O anlar ise baska bir yolcu cep telefonu kamerasi ile kayda aldi.

Daha sonra soförün ’hepiniz patron, hepiniz soför be ohh, hepiniz yönetim kurulu baskanisiniz’ demesi sonrasi yolcular daha fazla tepki gösterdi. 6,45 lira bilet basan yüksek lisans ögrencisi Yusuf Çelik, "Ben su anda yüksek lisans yapiyorum bu karti bana devlet verdi sen degil, senin cebinden çikmiyor. Sen burada kimseye hakaret edemezsin" diyerek soföre tepki gösterdi.

Tartisma sonrasi yolcu olarak araçta bulunan Yusuf Çelik araçtan indi.
Kaynak: İHA