Denizlililer, Büyüksehirin Mahalle Iftarlarinda Bulusuyor

Denizli Büyüksehir Belediyesinin kentin farkli mahallelerinde düzenledigi geleneksel iftar sofrasi Yenisehir Mahallesi’nde kuruldu. Yenisehir Mahallesi’nde basta içme suyu hatlarinin bastan asagiya degismesinin yani sira birçok yesil alan ve tesis kazandirdiklarini belirten Baskan Zolan, ayni gayretle Denizli’nin tamaminda çalistiklarini vurguladi.

Denizlililer, Büyüksehirin Mahalle Iftarlarinda Bulusuyor


Ramazan ayinda geleneksellesen mahalle iftarlari ile Denizlilileri bulusturmayi sürdüren Denizli Büyüksehir Belediyesi bu kez gönül sofrasini Yenisehir Mahallesi’nde kurdu. Esi Berrin Zolan ile birlikte katildigi mahalle iftarinda sevgi gösterileriyle karsilanan Baskan Osman Zolan, vatandaslarla tek tek selamlasti, ramazanlarini kutladi. Iftarin ardindan basin mensuplarina açiklamada bulunan Baskan Zolan, “Mahalle iftarlarimiz ile hemsehrilerimizle bulusuyoruz. Çok yogun bir katilim var. Vatandaslarimiz büyük ilgi gösteriyor, bizlerin davetini kirmadan geldiler, her birine ayri ayri tesekkür ediyorum. Her gün bir mahalledeyiz ama gidemedigimiz mahalleler var. Onlarda haklarini helal etsinler. Ramazan ayi çok güzel basladi, güzel devam ediyor. Yardimlasma ve dayanisma en üst seviyede devam ediyor. Deprem bölgesinde de aci büyük ama yaralar sariliyor. Her gittigimde islerin daha da toparlandigini, afetzede kardeslerimize en üst seviyede ihtiyaçlarinin giderildigini görüyoruz. Denizli Büyüksehir Belediyesi olarak biz de orada hizmet etmeye gayret ediyoruz. Hem Denizli’mizde hem Hatay’da su anda hizmet ediyoruz. Allah’im islerimizi kolay eylesin, afet ve belalardan korusun” dedi.



“Allah’im nice güzel isleri yapmayi nasip etsin”

Denizli’de Büyüksehir Belediyesi olarak çalismalara hiz kesmeden devam ettiklerini bu çerçevede de Yenisehir Mahallesi’nde de birçok çalisma gerçeklestirdiklerini anlatan Baskan Zolan, sunlari kaydetti: “Yenisehir Mahallemizde içme suyu hatlarinda sorunlar vardi. Hatlarimizi bastan asagiya degistirdik. Su anda çok sükür tertemiz sular evlere ulasiyor. Birçok yesil alan, tesisler kazandirdik, Allah’im nice güzel isleri yapmayi nasip etsin. Sadece Yenisehir’de degil, tüm mahallelerimizde ayni gayretle ayni güzellige ulasmak için çalisiyor, kosturuyoruz. Tüm hemsehrilerimin ramazanlarini tebrik ediyorum. Allah’im Kadir Gecemiz ile bayramimiza kavustursun. Afet ve felaketlerden korusun” dedi.

Baskan Zolan, açiklamanin ardindan vatandaslarin istek ve taleplerini dinleyerek, hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA