Baskan Böcek, Gaziantep'te Depremzedelerle Iftar Yapti

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, deprem bölgesindeki vatandaslari yalniz birakmiyor. Sik sik bölgeye giden Baskan Böcek, Antalya Büyüksehir Belediyesinin çalismalarini da yerinde inceliyor. Bir kez daha Gaziantep’e giden Baskan Böcek, depremzedeler ile iftar sofrasinda bulustu.

Baskan Böcek, Gaziantep'te Depremzedelerle Iftar Yapti


Antalya Büyüksehir Belediyesi, Kahramanmaras merkezli iki depremin ardindan büyük bir yikimin yasandigi Gaziantep’te yaralari sarmaya çalisirken, Baskan Muhittin Böcek de bir kez daha Gaziantep’e giderek depremzede vatandaslarla bir araya geldi.

Karkamis Belediye Baskani’na ziyaret

Gaziantep ziyaretinde Karkamis Belediye Baskani Ali Dogan’i ziyaret eden Baskan Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Il Baskani Mehmet Neset Uçar, CHP Milletvekilleri Irfan Kaplan ve Bayram Yilmaz Kaya ile birlikte çesitli temaslarda bulundu. Antalya Büyüksehir Belediyesinin Antepli depremzedeleri yalniz birakmadigini söyleyen Karkamis Belediye Baskani Ali Dogan, Baskan Böcek ve ekibine tesekkür etti.

Nurdagi yerleskesine ziyaret

Baskan Muhittin Böcek daha sonra CHP Karkamis Ilçe Baskani Metin Gögebakan ve ilçe örgütünün düzenledigi iftar yemegine katildi.

Depremzede vatandaslarla bir araya gelen Baskan Böcek, Gaziantep Nurdagi’nda koordinatör belediye olarak çalisan Antalya Büyüksehir Belediyesi yerleskesini ziyaret ederek Genel Sekreter Yardimcisi Ramazan Demir’den çalismalar hakkinda bilgi aldi.

“Depremzedelerimizin yanindayiz”

Depremzede vatandaslarin yaninda olmanin, onlarin yaralarina bir nebze de olsa merhem olabilmenin önemine dikkat çeken Baskan Böcek, “Içinde bulundugumuz Ramazan ayi münasebetiyle sik sik geldigimiz deprem bölgesine bir kez daha gelerek vatandaslarimiz ile birlikte olduk. Iftar soframizi paylastik. Depremin oldugu ilk günden bu yana Antalya Büyüksehir Belediyesi olarak deprem bölgesindeyiz. Kardeslerimizin yaralari sarilana kadar da yanlarinda olmayi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA