Devriyeye Çikan Polise Konfeti Ve Çikolatali Sürpriz

Isparta Bir Kanat Altinda, El Ele ve Isparta Motor ve Otomobil Sporlari Dernegi kuruculari ve bir grup vatandas, Isparta’da görev yapan polis ekiplerine 10 Nisan Polis Haftasi nedeni ile sürpriz kutlama yapti.

Devriyeye Çikan Polise Konfeti Ve Çikolatali Sürpriz
Isparta’da dün aksam saatlerinde Isparta Bir Kanat Altinda, El Ele ve Isparta Motor ve Otomobil Sporlari Dernegi (ISMOD) ve bir grup vatandas, 10 Nisan Polis Haftasi nedeniyle Isparta’da görev yapan polis ekiplerinin Polis Haftasi’ni kutladi. Dernek kuruculari ve vatandaslar, aksam saatlerinde devriyeye çikan trafik polislerini konfeti patlatarak ve çikolata ikram ederek karsiladi. Sürpriz karsisinda saskinliklarini gizleyemeyen polisler, vatandaslarla selamlasarak tesekkür etti.

Polis karakollarina sürpriz baskin yaptilar

Polis Haftasi kutlamalarina Isparta’da bulunan polis karakollarina sürpriz yaparak devam eden dernek üyeleri ve vatandaslar, Gülistan Polis Merkezi Amirligine pasta ile giris yapti. Sürpriz karsisinda çok mutlu oldugunu dile getiren komiser yardimcisi Serdar Kiris, “10 Nisan Polis Haftasi nedeni ile ziyaretimize gelen Ispartali saygideger arkadaslarimiza çok tesekkür ediyoruz bizi düsündükleri için. Böyle bir sürpriz yaptiklari için çok mutluyuz. Günün anlam ve önemi ile ilgili bizi mutlu ettiler. Isparta Emniyet Müdürlügü olarak çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra Halikent Polis Merkezi Amirligine araçlariyla gelen vatandaslar, burada görev yapan polis ekiplerine sürpriz baskin yapti. Kalabaligi ve pastayi gören polis memurlari saskinliklarini gizleyemedi. Kutlamaya gelen vatandaslari selamlayarak çok tesekkür ettiklerini dile getiren ekipler, daha sonra hatira fotografi çekildi.

“Hep polisler baskin yapiyordu, bu sefer de biz baskin yaptik”

10 Nisan Polis Haftasi nedeniyle kutlamayi düzenleyen Isparta Bir Kanat Altinda Dernegi kurucusu Halil Çeliker, “10 Nisan Polis Haftasi’nda üç dernek birlestik, polislerimize sürpriz yaptik. Hep polisler baskin yapiyordu, bu sefer de biz baskin yaptik. Karakollarimizi gezdik. Hepsinin Polis Haftasi’ni kutladik, pasta ikram ettik. Güzel olduguna inaniyorum. Isparta’nin gençleri ve polislerimizle birlikte çok güzel bir sekilde kutladik. Birlik beraberlik oldugu sürece bu sehir daha güzel olacak” seklinde konustu.

Isparta Motor ve Otomobil Sporlari Dernegi Kurucusu Volkan Bagci ise, “Üç dernek bir arada Polis Haftasi’ni kutladik. Baskin gibi oldu, biraz da sürpriz niteliginde oldu, hepsi de memnun oldu, hos karsiladilar. Hep bir arada bu sekilde etkinlikler yaparsak her sey daha güzel olacak. 10 Nisan Polis Haftasi’ni tekrar kutluyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA