Bakan Kasapoğlu ile vatandaş arasında güldüren TOGG diyaloğu: Takas olur mu?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, makam aracı olan TOGG ile Ankara'da turladı. Vatandaşlarla sohbet eden Kasapoğlu, aracı beğenip beğenmediklerini sordu. Bir genç ile Kasapoğlu arasındaki takas diyaloğu gülümsetti.

Bakan Kasapoğlu ile vatandaş arasında güldüren TOGG diyaloğu: Takas olur mu?
Bakan Kasapoğlu ile vatandaş arasında güldüren TOGG diyaloğu: Takas olur mu?
Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG, bakanlıklara teslim edildi. Aracı teslim alan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara caddelerinde gezintiye çıktı. Vatandaşların araca büyük ilgi gösterdiği görülürken, Kasapoğlu sık sık durarak vatandaşlara aracı nasıl bulduklarını sordu. Kasapoğlu ile bir genç arasındaki takas sohbeti dikkat çekti.

BAKAN KASAPOĞLU, TOGG İLE ANKARA CADDELERİNİ GEZDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, makam aracı olan TOGG ile Ankara Bahçelievler 7'nci Cadde'de dolaştı. Vatandaşlarla sık sık sohbet eden Bakan Kasapoğlu, araç ile ilgili görüşleri de aldı.

VATANDAŞ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Kasapoğlu'nu, Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG ile gören vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Meraklı vatandaşlar , müsaade isteyerek aracın kapısını açtı. Sık sık fotoğraf çektiren vatandaşlar, Kasapoğlu ile sohbet etti.

Togg'la gezintiye çıkan Bakan Kasapoğlu'na bomba takas teklifi | Video

'BİZİM ARABA İLE TAKAS OLUR MU?

Bir genç ile Kasapoğlu arasındaki takas diyaloğu gülümsetti. Kapıyı açan genç, 'Bizim Linea var da. Takas olur mu?' dedi. Kasapoğlu, 'Yaparız bir şeyler.' diyerek yanıt verdi. Bu diyalog gülüşmelere neden oldu.