Deprem Bölgesine Konteyner Sevkiyati Devam Ediyor

Çorum Belediyesi’nin konteyner kampanyasi hayirseverin de destegiyle devam ediyor. Hazirlanan konteynerler tirlarla deprem bölgesine gönderiliyor.

Deprem Bölgesine Konteyner Sevkiyati Devam Ediyor


Çorum Belediyesi, hayirsever Çorum halkinin da destegiyle depremin yaralarini sariyor. Çadir, soba, seyyar tuvalet ve insani yardimlarin ardindan simdi de afet bölgesinin en büyük ihtiyaçlarindan olan konteynerler deprem bölgesine gönderiliyor. Çorum Belediyesi tarafindan üretilen konteynerlerin yani sira Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’in çagrisi üzerine hayirseverler de kampanyaya destek veriyor. Hazirlanan konteynerler tirlarla afet bölgesine sevk ediliyor. Içerisinde banyo, tuvalet, mutfak ve iki odasi bulunan konteynerler evler, depremzedeler için geçici yasam alani olacak.

Konteyner kampanyasina destek verenlere tesekkür eden Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin “Insallah bu konteynerler oradaki vatandaslarimizin bir an önce normal hayata geçmesine bir vesile olacak. Rabbim bu tür afetlerden ülkemizi ve milletimizi korusun." dedi.

Kaynak: İHA