Turizm Bölgesinde Korkutan Isyeri Yangini

Antalya’nin Manavgat ilçesin turizm bölgesinde tadilat yapilmakta olan isyerinde çikan yangin korku dolu anlarin yasanmasina neden oldu.

Turizm Bölgesinde Korkutan Isyeri Yangini
Isyerinin üst katinda ev olarak kullanilan bölümdeki yangin, vatandaslar ve itfaiyenin gayretiyle diger isyerlerine yayilmadan söndürüldü.

Yangin dün gece saatlerinde Gündogdu Mahallesi Turizm Bölgesi 110 Evler Mevkiinde çarsi içerisinde tadilat yapilmakta olan bir isyerinde çikti. Tadilat yapildigi sirada isyerinin üst katinda ikamet olarak kullanilan bölümün çatisindan baslayan yangina ilk müdahaleyi çevredeki esnaflar yapti. Esnaflar, yangin tüpü ve hortumlarla yangina müdahale etmeye çalisti. 112 ihbar hattina gelen yangin ihbari üzerine olay yerine Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Çolakli Jandarma Karakolu, 112 Saglik ve Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Manavgat Birimine bagli itfaiye ekipleri sevk edildi.

Isyerinin çatisinin yanici izolasyon malzemesiyle kapli olmasi nedeniyle itfaiye yagini söndürmek için uzun süre ugrasti. Çok sayida itfaiye araci ve ekibinin seferber oldugu söndürme çalismalari sonucunda yangin çarsidaki diger isyerlerine ulasmadan söndürüldü.
Kaynak: İHA