Vali Aksoy, Sehit Aileleri Ve Gaziler Ile Iftar Programinda Bir Araya Geldi

Aydin Valisi Hüseyin Aksoy, Sehit Aileleri ve Gaziler ile iftar programinda bir araya geldi.

Vali Aksoy, Sehit Aileleri Ve Gaziler Ile Iftar Programinda Bir Araya Geldi
Aydin Valisi Hüseyin Aksoy ve esi Hülya Aksoy ile birlikte Sehit Aileleri, Gaziler ve davetliler iftar programina katildi.

Dualarla açilan iftarda konusan Vali Aksoy, "Türk milletinin aziz varligi, devletimizin istiklali ve istikbali ugruna mübarek kanlarini akitmis sehitlerimizin muhterem aileleri ve gazilerimizle, Ramazan ayinin ilk iftar programinda bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, sizleri en kalbi duygularla selamliyorum” dedi.

Vali Aksoy konusmasinin devaminda, “Bu cennet vatan ugruna cepheden cepheye kosan ve sehit olmayi göze alan gazilerimiz, cesaretin ve fedakarligin sembolleri, ülkemizin medari iftiharidir.

Tarih boyunca ülkemizin bütünlügüne, bagimsizligimiza ve birlikte yasama irademize kast eden düsmanlar karsilarinda daima “ölürsem sehit, kalirsam gazi” anlayisi ile dimdik duran saglam bir milli iradeyi bulmuslardir. Bugün bu topraklar üzerinde bagimsiz ve hür olarak yasamamizi bu iradeye borçlu oldugumuzu unutmamaliyiz. Bu anlamda sehitlerimizi bir kez daha rahmetle aniyoruz. Onlarin mekânlari cennet olsun diyoruz. Sehitlerimizin ailesi onlarin bize emanetidir ve bizler devlet olarak, devletin bütün kurumlari olarak onlarin sorunlariyla ilgilenme adina kapilarimizi sonuna kadar açik tutuyoruz, tutmaya da devam edecegiz ve sehitlerimizin, gazilerimizin ailelerine her türlü destegi vermek bizim görev ve sorumlulugumuzdur. Bu vesileyle basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmis bütün gazilerimizi ve sehitlerimizi rahmetle aniyorum. Hayatta olan gazilerimize de en içten sevgilerimi ve saygilarimi sunuyorum. Ayrica davetimize icabet edip katilan siz degerli konuklarimiza, sehit ailelerimize, gazilerimize ayri ayri tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA