Haber Arşivi

Pendik'te 7 katlı otelde yangın! Ölü ve yaralılar var

Pendik'te 7 katlı otelde çıkan yangında ölü ve yaralılar olduğu belirtiliyor.

24 Mart 2023 Cuma   08:58:51

'Sigorta Masrafi Olmasin' Diye Aracini Trafikten Çekti, Bu Kararinin Cezasini Pahali Ödedi

Rize’de kullanmadigi aracina sigorta ödememek için aracini trafikten çeken vatandasa sonrasinda sigorta yaptirmadigi dönem için borç çikti. Rizeli vatandas duruma tepki gösterirken, sorununa çözüm bulunmasini istedi.

24 Mart 2023 Cuma   08:57:49

Tamer Karadağlı: "Seni hiç unutmayacağım"

Tüm Türkiye'yi yasa boğan 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, birçok kez afet bölgesinde ziyarette bulunmuştu. Karadağlı, son olarak Instagram sayfasından çadırkent'te tanıştığı depremzede çocuklardan biri olan Selda Pehlivan ile ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı.

24 Mart 2023 Cuma   08:57:23

CHP fondaşı medya fena faka bastı! Kılıçdaroğlu'nun 'Las Vegas görüntüleri' sahte çıktı

7'li Koalisyon Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iki yıl önce bir ev ziyareti sırasında çekilen görüntüleri 14 Mayıs seçimleri öncesi kendisine yakın çevreler tarafından servis edilmişti. Üstelik bu videoyu sosyal medya ve CHP yandaşı medya gündemde tutmak için öyle bir işe girişti ki Las Vegas'ta dev bir ekrana yansıtıldığına dair görüntüler paylaşıldı. Haber sitelerine servis edildi. Oysa videonun montaj olduğu ve Kılıçdaroğlu'nun söz konusu görüntülerinin Las Vegas'ta dev ekrana yansıtıldığı iddia edilen anların bu videoya sonradan eklendiği ortaya çıktı. CHP'nin fonladığı onlarca haber sitesi ve sosyal medya hesabı deyim yerindeyse 'faka bastı'

24 Mart 2023 Cuma   08:57:11

Lise Ögrencilerinden ADÜ'ye Yogun Ilgi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Basin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü, ortaögretim kurumlarini merkez kampüste agirlamaya devam ediyor. Yüksekögretime geçis sinavlari öncesi gezi ve bilgilenme için düzenlenen kampüs tanitim etkinliklerinin son konuklari, Denizli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTRAL) ögrencileri oldu.

24 Mart 2023 Cuma   08:51:49

Efeler Ilçe Tarim Ve Orman Müdürlügü'nden Destekleme Uyarisi

Efeler Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü, tarimsal ürün fark ödemesi destekleme ödemelerinin son basvuru tarihlerini paylasarak çiftçileri uyardi.

24 Mart 2023 Cuma   08:51:20

Mastaura Antik Kenti'nde Yürütülen Arkeolojik Kazilarin Yeni Kitabi Yayimlandi

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arkeoloji Bölümü Ögretim Üyeleri Doç. Dr. Sedat Akkurnaz ve Dr. Ögr. Üyesi Arzu Özver ile Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) Ögr. Gör. Aytekin Kalkan’in editörlügünü yaptigi ’Disiplinler Arasi Çalismalarla Mastaura’ adli kitap yayimlandi.

24 Mart 2023 Cuma   08:51:19

Bayrampaşa'da korku dolu anlar: Çatırtı seslerini duyanlar kendini sokağa attı

İstanbul Bayrampaşa'da inşaat halindeki binanın istinat duvarı çöktü. Tedbir amacıyla göçük alanının yakınındaki bina boşaltılırken, inşaat firması tarafından inşaat alanı toprakla dolduruldu.

24 Mart 2023 Cuma   08:47:07

Tarimda Yeni Bir Dönem

Türkiye Koyun Keçi Yetistiricileri Merkez Birligi (TÜDKIYEB) Genel Baskani Nihat Çelik, Tarim ve orman alanlarinda düzenlemeleri içeren kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalasmasi ile birlikte tarimda yeni bir dönemin basladigini belirtti.

24 Mart 2023 Cuma   08:43:19

Bakanliktan Dolandiricilik Uyarisi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi, “Yatirim firsati” basligiyla sunulan ve gerçeklik algisini artirmak için BOTAS ve TPAO logolarinin da kullanildigi paylasimlar, oltalama ve dolandiricilik girisimi oldugu uyarisini yapti.

24 Mart 2023 Cuma   08:42:49

Eski CHP'li Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na şeffaflık çağrısı: HDP ile neyin pazarlığını yaptınız

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağını açıklaması sonrası uzun yıllar CHP'de siyaset yapmış isimlerden şeffaflık çağrısı geldi. CHP Eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, "Siyasi partiler birbirleriyle görüşebilir. Mesele toplumun, bu görüşmelerin içeriğini bilmesi. Toplum bilmezse kafasında soru işareti oluşur. Akıllara kayyum gelir, Suriye ve Irak'taki operasyonlar gelir. Mesele bakanlık isteyip istememesi değil, ajandanın ne olduğu. Görüşmelerin içeriğinin kamuoyuna deklare edilmesi lazım." dedi.

24 Mart 2023 Cuma   08:39:56

4,7 ve 5,6 büyüklüğünde iki korkutan deprem: Van ve Hakkari'den de hissedildi

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 03.39'de meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından İran'ın batısındaki Batı Azerbaycan eyaletine bağlı Hoy kentinde de saat 06.16'da 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Van ve Hakkari'den de hissedildi.

24 Mart 2023 Cuma   08:39:47

Ünlü çift ayrılığa dayanamadı!

Yaklaşık 2 yıldır devam eden ilişkilerini bitirdikleri iddia edilen oyuncu Miray Daner ile Seda Sayan'ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin, geçtiğimiz akşam Karaköy'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldılar. İkilinin mutlu halleri, dikkatlerden kaçmadı.

24 Mart 2023 Cuma   08:39:11

Iran'daki Deprem Yüksekova'da Da Hissedildi

Iran’da 5.6 siddetinde meydana gelen deprem Yüksekova, Hakkari ve Van’da da hissedildi.

24 Mart 2023 Cuma   08:36:49

Bella Hadid'den Ramazan paylaşımı

Dünyaca ünlü ABD'li model Bella Hadid, ülkemizde 11 ilde yıkıma neden olan ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremlerin ardından New York şehrindeki Türkevi'ni ziyaret ederek, Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bırakmıştı. Daha önce de "Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim" diyen Hadid, son olarak sosyal medya hesabından Ramazan ayı için paylaşım yaptı.

24 Mart 2023 Cuma   08:35:05

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Ogurlu'dan, Körfez Bölgesindeki Akademik Birimlere Ziyaret

Balikesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Ogurlu, akademik birimlere yönelik ziyaretleri dahilinde; Edremit Zeytincilik Enstitüsü, Edremit Sivil Havacilik Yüksekokulu, Edremit Meslek Yüksekokulu, Altinoluk Meslek Yüksekokulu ve Havran Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

24 Mart 2023 Cuma   08:34:19

Artvin'in Kemalpasa Ilçesindeki ÇAYKUR Fabrikasi'nda Yangin

Artvin’in Kemalpasa ilçesinde ÇAYKUR’a ait Çay Fabrikasi’nda bugün sabah saatlerinde yangin çikti. Çikan yangin uzun ugraslar sonrasinda kismen kontrol altina alindi.

24 Mart 2023 Cuma   08:28:19

Istanbul'a Gelen Leylek Sürüsü Taksim Meydani Semalarinda Görsel Sölen Olusturdu

Istanbul’a göç eden leylek sürüsü Taksim Meydani semalarindan geçtikleri sirada ortaya ilginç görüntüler çikardi. Kalabalik leylek sürüsü gökyüzünde farkli sekiller olusturarak Taksim Meydani semalarini terk etti.

24 Mart 2023 Cuma   08:03:22

Otomobilin Isçi Servisiyle Kafa Kafaya Çarpistigi Feci Kaza Kamerada Açiklamasi 1 Ölü, 3 Yarali

Tekirdag Çorlu’da direksiyon basinda sürücüsünün rahatsizlik geçirdigi otomobilin isçi servisiyle kafa kafaya çarpistigi feci kaza kameraya yansidi. Kazada otomobil sürücüsü hayatini kaybederken, 2’si Bulgar uyruklu 3 kisi de yaralandi.

24 Mart 2023 Cuma   07:17:51

Kütahya AK Parti Il Baskanligindan, 'Iftara 43 Kala' Programi

Kütahya AK Parti Il Baskanligi tarafindan, “Iftara 43 Kala” programinin ilki Zafer Meydaninda kurulan etkinlik alaninda yapildi.

24 Mart 2023 Cuma   06:46:49

Emine Erdogan'dan Ankara'daki Depremzede Aileye Iftar Ziyareti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan, Kahramanmaras merkezli depremlerde evi yikildigi için Malatya’dan Ankara’ya yerlesen Gönen ailesi ile iftar yapti. Erdogan’a milli sporcu Mete Gazoz da eslik etti.

24 Mart 2023 Cuma   06:13:19

AB Liderlerinden Türkiye Çagrisi

Avrupa Birligi (AB) Devlet ve Hükümet baskanlari, Brüksel’de gerçeklestirilen AB Liderler Zirvesi’nde Türkiye için toplanan yardimlarin acilen gönderilmesi çagrisinda bulundu.

24 Mart 2023 Cuma   05:46:49

Sultan Abdülhamid Han Egitim Ve Arastirma Hastanesinde Korkutan Yangin

Istanbul Haydarpasa Sultan Abdülhamid Han Egitim ve Arastirma Hastanesinin ameliyathane bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Çok sayida itfaiye ekibi yangina müdahale ederken hastalar ambulanslarla farkli hastanelere sevk edildi.

24 Mart 2023 Cuma   05:38:18

Kirmizi Isikta Geçen Tirin Hafif Ticari Araca Vurma Ani Güvenlik Kamerasinda

Aksaray’da tirin hafif ticari araca çarpmasi sonucu meydana gelen ve 1 kisinin öldügü kazanin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde hafif ticari aracin yesil isik yaninca yola çiktigi ve tirin kirmizi isikta geçip araca vurup metrelerce sürükledigi görülüyor.

24 Mart 2023 Cuma   05:15:48

Sokak Köpekleri Istiklal Caddesi'ndeki Bir Lokantanin Müdavimi Oldu

Istiklal Caddesi çevresinde yasayan sokak köpekleri, caddede bulunan bir lokantanin müdavimi oldu. Hem lokanta sahibinin hem de gelen müsterilerin besledigi sevimli sokak köpekleri kilolu halleriyle dikkat çekiyor.

24 Mart 2023 Cuma   02:38:18

 1  2  ...  31  32  33