Sahinbey Belediyesi Ramazan Ayina Hazir

Sahinbey Belediyesi paylasma, yardimlasma ve dayanismanin simgesi olan Ramazan ayinda Adiyaman’da 5 bin, Sahinbey’de ise günlük 7 bin 500 kisiye toplamda ise 12 bin 500 kisiye iftar yemegi verecek.

Sahinbey Belediyesi Ramazan Ayina Hazir
Sahinbey Ilçesi’nde sosyal yardimlarini vatandaslarla bulusturan Sahinbey Belediyesi, on bir ayin sultani Ramazan’da da çalismalarini sürdürecek. Sahinbey Belediyesi, vatandaslara Ramazan ayinin anlam ve önemini hissettirerek hem Adiyaman’da hem de Sahinbey Ilçesi’nde iftar yemekleri vererek gönülleri kazanacak.

12 bin 500 vatandasa iftar yemegi

Sahinbey Belediyesi Ramazan ayi süresince yasli, engelli, ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerine, Sahinbey Kongre ve sanat Merkezi’ne gelen vatandasa, Onkoloji Hastanesi’ndeki hasta yakinlarina, “Iftara bes kala” projesi ile iftara yetisemeyen vatandaslara ve depremin yaralarinin sarildigi Adiyaman’da günlük 12 bin 500 kisiye iftar yemegi hizmeti verecek. Sahinbey Belediyesi, Adiyaman’da 5 bin, Sahinbey’de ise günlük 7 bin 500 kisiye iftar yemegi ikram edecek.

“Ramazan ayinda vatandaslarimizla bir arada olacagiz”

Ramazan ayinda vatandaslarla birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarini belirten Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Ramazan ayi 11 Ayin sultani oruç, ibadet ve sahur ayi. Allah’in rahmet kapilarinin sonuna kadar açildigi bir aydir. Allaha hamdolsun ki bugüne kavusmanin huzuru, mutlulugu içerisinde Ramazan ayi ile ilgili hazirliklarimizi tamamladik. Adiyaman’daki depremzede kardeslerimize ve Sahinbey Ilçemizdeki vatandaslarimiza günlük 12 bin 500 iftar yemegi dagitimi gerçeklestirecegiz. Ilçemizin dört bir tarafinda vatandaslarimizin ve Adiyamanli kardeslerimizin sofralarina sicak yemekler dagitacagiz. Her Ramazan ayinda oldugu gibi bu ramazanda da vatandaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA