Günlük Bin Kisiye Iftar Yemegi Verecek Olan Sorgun Belediyesi, Ramazan Öncesi 3 Bin 500 Adet Gida Paketi Dagitti.

Yozgat’in Sorgun Belediyesi, Sakir Efendi Sehir Meydani’na kurdugu çadirda ramazan süresince bin kisiye iftar yemegi verecek ve ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandasa 3 bin 500 adet ramazan gida paketi dagitimi gerçeklestirdi.

Günlük Bin Kisiye Iftar Yemegi Verecek Olan Sorgun Belediyesi, Ramazan Öncesi 3 Bin 500 Adet Gida Paketi Dagitti.
Sorgun Belediye Baskani M. Erkut Ekinci, ramazan ayi dolayisiyla kurduklari ramazan çadirinda bin kisiyi agirlayacaklarini ve ilçe genelinde ihtiyaç sahibi 3 bin 500 aileye gida paketi dagitimi gerçeklestirdiklerini belirtti.

Ramazan ayinin birlik ve beraberligi pekistiren paylasma ayi oldugunu söyleyen Belediye Baskani Mustafa Erkut Ekinci, “Ramazan ayinda dayanisma ve paylasma kültürünü pekistirmek amaciyla kurdugumuz iftar çadirimizda 1000 kisiyi misafir edecegiz. Çadira gelme imkani olmayan vatandaslarimizi da düsünerek 3 bin 500 ailemize ramazan için hazirlattigimiz gida paketlerini ulastirdik. Önceki senelerde 500 – 800 arasinda degisen sayimizi Deprem felaketinden sonra ilçe nüfusumuzda görülen artisla günlük yemek miktarimizi artirarak 1000 kisiye çikardik. Iftar çadirimizi Sakir Efendi Sehir Meydaninda hemserilerimizin hizmetine sunuyoruz. Deprem bölgelerinden gelen vatandaslarimizda burada bizimle birlikte iftarlarini açabilecekler. Misafirlerimizi en güzel sekilde agirlayip, vatandaslarimizla birlikte ramazanin ruhunu bir arada yasayacagiz, birlik içinde olacagiz. Sevginin, kardesligin, paylasmanin ve barisin adi olan Ramazan ayinin ilçemize hayirlar getirmesini temenni ediyor, vatandaslarimizi iftar soframiza bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA