SYDV Bünyesinde Kurulan 'Vefa Birimi' Ekipleri Ihtiyaç Sahiplerinin Hizmetine Kosuyor

Gazipasa Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaslarin hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri, 1 haftada 65 hane ziyareti yapip, yasli ve ihtiyaç sahibi vatandaslarin hayatlarini kolaylastiriyor.

SYDV Bünyesinde Kurulan 'Vefa Birimi' Ekipleri Ihtiyaç Sahiplerinin Hizmetine Kosuyor
Gazipasa Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV), Gazipasa’da ihtiyaç sahibi ve yasli bireyleri yalniz birakmiyor. Vakif bünyesinde görev alan Vefa Birimi ekipleri merkez ve kirsal mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaslari ziyaret edip, vatandaslarin günlük islerini takip ediyor. Gelen talepler dogrultusunda vatandaslara özel hizmet veren Vefa Ekibi, 13-17 Mart 2023 tarihleri arasinda Hasdere, Doganca, Gökçesaray, Çile, Gürçam, Göçük, Cumhuriyet, Gökçebelen, Yakacik Zeytinada, Çimenbag, Akoluk, Yeni ve Gazi mahallelerinde toplam 65 hane ziyareti gerçeklestirdi. Yapilan hane ziyaretlerde, ihtiyaç sahibi vatandaslarin evlerini temizleyen ekipler, odun kirma, yemek yapma, yufka ekmek yapma, tamir ve tadilat isleri ile yasli ve engelli vatandaslarin kisisel bakimlarini gerçeklestiriyor.

“Vefa projesi olarak yasli ve engelli vatandaslarimizin gönüllerine dokunmaya devam ediyoruz” diyen SYDV Müdürü Büyükakça, “Her biri bizim için çok kiymetli. Onlarin hayir dualarini almak, ellerini öpüp güler yüzlerini görmek bizler için her seye deger. Bizim amacimiz onlari mutlu ve huzurlu görmek, hayatlarinda bir parça izimizin olabilmesi. Vefa projesi olarak onlarin yüzlerindeki tebessüm olmaya devam ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA