Küçükoglu; 'Dirilis Ruhunu Ebediyen Yasatacagiz'

AK Parti Erzurum Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu 18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, nedeniyle kutlama mesaji yayinladi.

Küçükoglu; 'Dirilis Ruhunu Ebediyen Yasatacagiz'
Mesajinda 18 Mart 1915 günü vatanin dört biryanindan gelen yüzbinlerce vatan evladinin dirayetle destansi mücadele sergiledigini anlatan Baskan Küçükoglu, böylesi kadim günlerin hatirlanmasinin önemine degindi.

Baskan Küçükoglu, Kurtulus mücadelesinde güç dengelerinin karsilastirildiginda maddenin mana, güç ve kuvvetin inanç karsisinda âciz kaldigina vurgu yapti. Küçükoglu, kutlama mesajinda su cümlelere yer verdi. “Çanakkale Muharebesi, tüm imkânsizliklara ragmen iman gücü ve vatan sevgisiyle kazanilan muhtesem bir zaferdir. Zor dönemlerde insanimizin yüregine çöken ümitsizligi, karamsarligi ortadan kaldirmis milli mücadelemize ilham kaynagi olmus, basariya ulasilmasinda büyük rol oynamistir. O gün ortaya çikan Dirilis ruhunu yasatmak mücadelesinde olmaliyiz. Milletimiz, mukaddes vatanimizin korunmasi için canlarini veren sehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onlarin biraktiklari kutsal mirasa, vatanimiza ve bayragimiza onurla sahip çikacaktir. Bu vesile ile Çanakkale Zaferimizin yildönümü kutlu olsun. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz sehitlerimizi minnetle aniyorum.”
Kaynak: İHA