Demirözülü Ögrencilerden Spor Alaninda Basari

Okul sporlari dahilinde düzenlenen bocce müsabakalarinin tamamlanmasinin ardindan küçük kizlar kategorisinde Gökçedere Imam Hatip Ortaokulu ögrencileri rakiplerini bir bir eleyerek sampiyon oldular.

Demirözülü Ögrencilerden Spor Alaninda Basari
Nisan ayinda Rize’de düzenlenecek olan grup müsabakalarinda da Bayburt’u temsil etmeye hak kazandilar. Küçük erkekler kategorisinde ise yine Gökçedere Imam Hatip ortaokulu ögrencileri üçüncülük elde etti. Beden egitimi ögretmeni Ali Askin öncülügünde müsabakalara hazirlanan belde okulunun basarili ögrencileri, Rize’de Bayburt’u en iyi sekilde temsil edeceklerini söyleyerek, oradan da sampiyon olarak döneceklerinin sözünü verdiler.

Demirözü Ilçe Müdürü Muhammet Çigdem, ögrencileriyle gurur duydugunu ifade ederek, "Sartlar ne olursa olsun, önemli olan inanmak. Azimle, inançla bu basariyi elde eden ögrencilerimize tesekkür ediyorum. Kizlar hiç süphesiz Rize’de Bayburt’u en iyi sekilde temsil edeceklerdir. Olur da sampiyon olamazlarsa, onlar bizim gönlümüzün sampiyonlari, hepsiyle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA