Ordu'da Bir Haftada Yaklasik 11 Bin Araç Denetlendi

Ordu’da polis ekipleri tarafindan trafik kazalarini azaltmaya yönelik yapilan denetimlerde son bir haftada 10 bin 933 araç denetlendi.

Ordu'da Bir Haftada Yaklasik 11 Bin Araç Denetlendi
Emniyetten yapilan açiklamada, son bir haftada Ordu genelinde 38 yaralanmali trafik kazasinin meydana geldigi, bu kazalarda 45 kisinin yaralandigi bildirildi.

Il Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan, trafik kazalarini azaltmaya yönelik yapilan denetimler sürüyor. Denetimler çerçevesinde 41 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 35 sürücüye modifiyeli araç kullanmaktan, 19 araç sürücüsüne drift ve hatali serit degistirmekten, 23 araç sürücüsüne kirmizi isik ihlalinden, 29 araç sürücüsüne hiz sinirlarini asmaktan, 21 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konusmaktan, 28 araç sürücüsüne emniyet kemeri kullanmamaktan ve 17 araç sürücüsüne kask kullanmamaktan cezai islem yapildi.

Ekiplerin yapmis olduklari diger denetimler ile birlikte toplam 10 bin 933 araç kontrol edildi, bin 23 araç sürücüsüne çesitli maddelerden islem yapildi, 67 araç trafikten men edildi ve 41 araç sürücüsünün sürücü belgesi geri alindi.
Kaynak: İHA