Kütüphane Ve Bilgi Merkezi Deprem Bölgesinden Gelen Ögrencilerin Kullanimina Açildi

Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi (BSEÜ) Kütüphane ve Bilgi Merkezi’nin tüm imkanlarini deprem bölgesinden kentte gelen üniversite ögrencilerine açildi.

Kütüphane Ve Bilgi Merkezi Deprem Bölgesinden Gelen Ögrencilerin Kullanimina Açildi
BSEÜ Rektörü Prof. Dr. Sükrü Beydemir, ulusal ve uluslararasi 70 bine yakin basili eserimizin yani sira, 7/24 salonun, internet merkezi ve eduroam baglantisini da ögrencilerin kullanimina açtiklarini belirterek konuya iliskin bir degerlendirmede bulundu. Beydemir, "Bir egitim kurumu olarak, sehrimize göç etmek zorunda kalan ögrencilerimizin egitimlerinin aksamamasi en büyük amacimizdir. Kütüphane ve Bilgi Merkezimizdeki mevcut kaynaklarimizin tamamini ihtiyaç duyan tüm ögrencilerimizin kullanimina açiyoruz. Ögrencilerimiz yalnizca basili kaynaklarimizdan degil, Internet Merkezi ve 7/24 Salonumuzdan da faydalanabileceklerdir. Kendi bilgisayari olan ögrencilerimiz için internet, bilgisayari olmayan ögrencilerimiz içinse hem bilgisayar hem de internet imkâni saglayacagiz. Ögrencilerimize ayrica çay-kahve ikraminda bulunup onlarin kendilerini ikinci evlerinde hissetmelerini saglayacagiz” ifadelerini kullandi.

Rektör Beydemir, kentte ikamet eden tüm üniversite ögrencilerinin “Kütüphanemiz Ikinci Eviniz” projesinden faydalanabilecegini belirterek, “Hayata geçirdigimiz proje çerçevesinde kütüphanemizi deprem bölgesinden ilimize gelen üniversite ögrencileri basta olmak üzere uzaktan egitim alan tüm üniversite ögrencilerinin istifadesine açiyoruz. Gerek basili kaynaklar gerekse internet imkanlarindan faydalanmak isteyen tüm üniversite ögrencilerimizi kütüphanemize bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA