Meksika'da Bara Silahli Ve Bombali Saldiri Açiklamasi 9 Ölü, 10 Yarali

Meksika’nin Guanajuato eyaletinde bir bara düzenlenen bombali ve silahli saldirida, 9 kisi hayatini kaybetti, 10 kisi yaralandi.

Meksika'da Bara Silahli Ve Bombali Saldiri Açiklamasi 9 Ölü, 10 Yarali


Meksika’nin Guanajuato eyaletinde yer alan Celaya sehrindeki El Estadio adli bara bombali ve silahli saldiri düzenlendi.

Saldirganlarin, bara girerek etrafa rastgele ates açtigi ve saldirida yanlarinda getirdikleri ev yapimi patlayicilari kullandiklari ifade edildi. Saldirida, 9 kisi hayatini kaybetti, 10 kisi de yaralandi.

Görgü taniklari, bardaki birçok kisinin yüksek sesli müzik nedeniyle silah seslerinin duymadigini ve saldiriyi geç fark ettiklerini söyledi.

Saldirida, siper alarak kendilerini korumaya çalisan birkaç kisinin atilan ev yapimi patlayicilar nedeniyle yaralandigi belirtilirken, bazi yaralilarin ise yerde ölü taklidi yaparak kurtuldugu bildirildi.

Olayin ardindan bölgeye eyalet polisi ve Ulusal Muhafizlar sevk edilirken, saldirganlarin güvenlik güçleri gelmeden olay yerinden kaçtiklari aktarildi. Saldirganlarin yakalanmasi için operasyon baslatildigi bildirildi.

Kaynak: İHA