Temizlik Çalisanlari Depremzede Çocuklarla Oyunlar Oynayip Yüzlerini Güldürdü

Kahramanmaras’ta çalismalarini sürdüren Beyoglu Belediyesi temizlik ekibinin, yanlarina gelen depremzede çocuklarla oyunlar oynayip fotograf çekildigi anlar renkli görüntülere sahne oldu.

Temizlik Çalisanlari Depremzede Çocuklarla Oyunlar Oynayip Yüzlerini Güldürdü
Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan bölgede olasi salgin hastaliklara karsi titiz bir dezenfeksiyon ve temizlik çalismalari yürütülüyor. Beyoglu Belediyesi de Kahramanmaras’a gönderdigi temizlik ekibi ve araçlarla çalismalara destek veriyor. 2 çöp kamyonu ve iki yikama tankeri ile temizlik çalismasini sürdüren Beyoglu Belediyesi temizlik ekibi, çalisma yaptigi esnada yanlarina gelen depremzede çocuklarla yakindan ilgilendi.

Temizlik ekibinin çalismalarina kisa bir ara verip çocuklarla ilgilenmesiyle renkli görüntüler ortaya çikti. Çocuklarla sohbet edip oyunlar oynayan temizlik ekibi, kendilerine yogun ilgi gösteren çocuklarla fotograf çekilmeyi de ihmal etmedi. Çocuklarin mutlulugunun kendilerine güç verdigini belirten temizlik isçileri, bu küçük mutluluklar sayesinde agir sartlarda çalismalarini yürütmelerine ragmen hiçbir zaman yorgunluk hissetmediklerini söylediler.
Kaynak: İHA