Sindirgili Ögrenciler, Depremzede Kardeslerine Yardim Gönderdi

Balikesir’in Sindirgi ilçesinde depremzedelere yardim seferberligi devam ediyor. Birçok farkli alanda gerçeklesen desteklerin yani sira en çok da çocuklarin bu seferberlige ortak olmasi paylasma ve aidat duygularinin gelismesini sagliyor.

Sindirgili Ögrenciler, Depremzede Kardeslerine Yardim Gönderdi
Yardim seferberligi ile Kurtulus Ilkokulu 3-C sinifi ögrenci, ögretmen ve veliler isbirligi ile özellikle evlerde örülen atki, bere, bebek kiyafeti gibi ürünler deprem bölgesine gönderilmek üzere kolilere yerlestirildi. Hazirlanan koliler ögretmen ve ögrenciler esliginde Sindirgi Belediyesi Sevgi Markete teslim edildi.

Ögrenciler arasinda yardimlasma duygusunu arttirmak amaciyla bir etkinlik düzenlediklerini, ögrenci ve velilerin de yogun ilgi gösterdigini belirten sinif ögretmeni Asiye Ersin, “Ögrencilerimle ve ögrenci velilerimle birlikte bir etkinlik yaptik. Atki ördük, sapka ördük, patikli çoraptir. Depremzedelere göndermek amaciyla etkinligimizin adi buydu. Tesekkür ederim hepsine katkilarindan dolayisiyla, belediyemize teslim ettik” dedi.

Depremden etkilenen kardesleri için çesitli hediyeler hazirladiklarini belirten 3.sinif ögrencisi Hümeyra Gül ise “Biz bu atkilari Kurtulus ilkokulunda depremdeki arkadaslarimiz için yaptik. Umarim begenirler” dedi.

Ögrencilere ve okul yönetimine tesekkür eden Sindirgi belediye baskan vekili Bülent Ata, “Bugün Sindirgi Kurtulus ilkögretim okulu 3-C sinifi ögrencilerinin bu duyarli davranislarindan dolayi çok tesekkür ediyorum. Atki, bere toparlayarak belediyemize getirdiler. Bizde bunlari gerekli yerlere ulastiracagiz. Tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA