'Bereket Kart'in Limiti 500 TL'ye Çikarildi

Kütahya Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerini verdigi ’Bereket karti’n 300 TL olan limitinin 500 TL çikartildigi bildirildi.

'Bereket Kart'in Limiti 500 TL'ye Çikarildi
Baskani Alim Isik’in talimatiyla, Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan baslatilan ’Bereket kart’ projesi bu yil da

Mübarek Ramazan ayinin bereketini, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaslarimiza yasatmak amaciyla uygulanan dayanisma, kardeslik ve bereket kartin hazirliklarina Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan baslanildi. Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’in talimatiyla ihtiyaç sahibi vatandaslarin marketlerde ya da mahalle bakkallarinda alisverisleri için kullanabilecekleri kartlarin limiti bu yil 300 TL’den 500 TL’ye çikarildi.

Basvuru yapmak isteyen vatandaslarin 13 Mart 2023 Pazartesi gününden itibaren, Kütahya Belediyesi Ana Hizmet Binasi 1. Katta bulunan Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü’na gelerek, hanede çalisan varsa maas bordrosunu, çalismayan vatandaslar ise e-devletten veya SGK Il Müdürlügü’nden temin edebilecekleri is çikis belgesini sunmalarinin yeterli olacagi belirtildi.
Kaynak: İHA