Bayburtlu Berberler Depremzedeler Için Deprem Bölgesinde

Bayburtlu berberler deprem bölgesinde vatandaslara hizmet vermeye devam ediyor.

Bayburtlu Berberler Depremzedeler Için Deprem Bölgesinde
Bayburt Terziler, Berberler ve Ayakkabicilar Esnaf Odasi bünyesinde faaliyet gösteren berberler, depremin yaralarinin sarilmaya çalisildigi deprem bölgesinde önemli rol üstlenmeye devam ediyor. Depremin ardindan bölgeye giderek oradaki vatandaslarin tiras ihtiyaçlarini karsilayan Bayburtlu berberler 10 günlük aranin ardindan yeniden deprem bölgesine gitti.

Adiyaman, Hatay, Kahramanmaras ve Malatya illerinde yasayan vatandaslara hizmet etmekten büyük bir memnuniyet duyduklarini ifade eden Bayburt Terziler, Berberler ve Ayakkabicilar Esnaf Odasi Yunus Çil, devletin bütün imkanlari ile deprem bölgesinde oldugunu söyledi.



Oda olarak bölgeye gitme karari aldiklarini ve bölgede olduklari sürece belirli alanlarda insanlari tiras ettiklerini söyleyen Çil, "Büyük acilar çektik ama bir yandan da hayat devam ediyor. Bölgede böyle bir eksikligin oldugunu görüyorduk. Kararimiza arkadaslar da destek çikti. Daha önceden bir grup arkadasla gitmistik. Simdi de baska bir grupla gittik. Oradaki insanlarin yüzlerinde biraz olsun tebessüm birakabildiysek ne mutlu bize" dedi.

Çil, kendi islerini birakarak bölgeye giden tüm üyelerine ve kendilerine destek çikan herkese tesekkür etti.
Kaynak: İHA