Kastamonu'da Kurt Sürüsü Gece Vakti Köyü Basti

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde kurt sürüsü, köy meydanina kadar indi. Köydeki köpeklerin tepki vermesi sonucu kurt sürüsü, ormanlik alana dogru kaçti.

Kastamonu'da Kurt Sürüsü Gece Vakti Köyü Basti
Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde Sabuncular köyünde gece vakti kurt sürüsü, köy meydanina kadar indi. Köyde köpeklerin tepki vermesi üzerine kurtlar, etrafa dagildi. Bir süre sonra köye kadar gelen 5 kurt, ormanlik alana dogru kaçti. Kurtlarin köy meydanina kadar inmesi, güvenlik kamerasina anbean yansidi. Kurtlarin köy meydanina geldigi sirada köpeklerin havladigi ve daha sonra köyden uzaklastiklari görülüyor.

Köylüler, kurt sürüsünün köye kadar indigini belirterek, “Gece saatlerinde Sabuncular köyümüzün meydanina kadar 5 kurt geldi. Köpeklerin havlamasi üzerine kurtlar ormanlik alana kaçti. Duyumlarimiza göre çevremizdeki bazi köylerimizde kurtlarin, köpeklere saldirdigi ve bazi köpekleri de alip götürdüklerini söylediler. Allah’a sükür bizim köyümüzde bir zarar olusmadi. Koyunlarimiz, hayvanlarimiz ya da köpeklerimizde bir sey yok sükür”
Kaynak: İHA