Bayburt'ta Yasayan Yetim Çocuklarin Ihtiyaçlari Karsilaniyor

Bayburt Vakfi Baskani Israfil Kahraman ve beraberindeki üyeleri, Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret etti.

Bayburt'ta Yasayan Yetim Çocuklarin Ihtiyaçlari Karsilaniyor
Bayburt Egitim Kültür ve Hizmet Vakfi öncülügünde her yil yapilan proje ile Bayburt’ta yasayan yetim çocuklarin tüm ihtiyaçlari karsilaniyor. Yaklasik 350 yetimin bulundugu kentte, yürütülen çalismalarla belirlenen çocuklar Bayburt Vakfi tarafindan ayakkabi elbise ve diger ihtiyaçlari giderildi. Bayburt Valiligi öncülügünde Ümit Dernegi araciligi ile dagitilan yardimlarla kentte yetimler basta olmak üzere birçok yardima muhtaç ailenin ihtiyaçlari gideriliyor.

Her yil yaklasik 1000 üniversite ögrencisi ve 150 hafiz ögrenciye burs veren vakif, sehirde dönemsel gida ve kirtasiye yardimlari ile hizmetlerine devam ediyor.

Baskan Israfil Kahraman burada yaptigi açiklamada, “Kahramanlar diyari yigitler otagi sehrimizde hizmetlerimizi artirarak devam ettirecegiz. Valimiz Cüneyt Epcim’e yeni projelerimiz ile alakali sunum yaptik. Bayburt Vakfi yedisinden yetmisine Bayburt’un ve Bayburtlunun her daim emrinde olacak. “ diye konustu.

Vali Cüneyt Epcim ise, “Kadim sehrimize her daim yapilan yardimlar ve çalismalardan ötürü memnuniyetimi iletiyor, Bayburt Vakfi Baskani Israfil Kahraman ve Vakif Meclis üyelerine tesekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA