Ünye'den Afet Bölgesine Destekler Devam Ediyor

Ordu’nun Ünye ilçesinde deprem afeti nedeniyle toplanan yardimlar, tir ve kamyonlara yüklenerek bölgelere gönderilmeye devam ediliyor.

Ünye'den Afet Bölgesine Destekler Devam Ediyor
Tüm Türkiye’de oldugu gibi Ordu’nun Ünye ilçesinden de deprem bölgelerine yardimlar sürüyor. Sabahin erken saatlerinden itibaren vatandaslar Ünye Belediye hizmet binasina yardimlarini ulastirmaya basladi.

Yardimsever vatandaslarin destekleriyle toplanan ve içerisinde yasam malzemelerinin bulundugu 6’nci yardim tiri, deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulasmak için yola çikti. Ünye Belediyesi koordinesinde afet bölgesine gönderilen malzemeler, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli ve Cumhuriyet Bassavcisi Hayri Ormanci tarafindan ugurlandi.

Yardimlar nedeniyle vatandaslara tesekkür eden Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Hilmi Güler, “Ünye fedakar ve asil bir yerdir. Ünye halki kendisinden beklenen çalismalari hep üstünde yapiyor. Gönüllerini koyuyorlar. Destek veren tüm Ünye halkina tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA