Deprem Bölgesine 5 Tir Yardim Malzemesi Ile 10 Kisilik Asevi Gönderildi

Sungurlu Belediyesi, Afsin, Elbistan, Pazarcik ve Hatay olmak üzere deprem bölgesine 5 tir yardim malzemesi, 3 arama kurtarma araci, 2 kepçe, 1 kamyon, 10 bin kisilik asevi ile 35 arama kurtarma personeli dualarla ugurlandi.

Deprem Bölgesine 5 Tir Yardim Malzemesi Ile 10 Kisilik Asevi Gönderildi
Belediyesi önünde düzenlenen törende bir konusma yapan Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, “6 Subat sabahi ülke olarak çok kara bir güne uyandik. Içimiz daglandi, yüregimiz parçalandi. Eminim hepimiz enkaz altinda kalan tüm canlarimizi tirnaklarimizla kaziyip kurtarmak istedik. Sogukta aç susuz bekleyen deprem magduru kardeslerimizi sarip sarmalamak istedik, biliyorum. Bizde bu amaçla tüm imkanlarimizi seferber ettik. Yardim kampanyamizin basladigi andan itibaren sizlerde desteginizi esirgemediniz. Sizlerin de destegiyle, 5 Tir yardim malzemesi, 3 arama kurtarma araci, 2 Kepçe, 1 kamyon, 10 Bin kisilik günlük sicak çorba verebilecek Asevi ve 35 arama kurtarma personelimizi, Afsin, Elbistan, Pazarcik, Hatay basta olmak üzere gönderdik” dedi.

Bugünü hiçbir zaman unutmayacagiz diyen Baskan Abdulkadir Sahiner, “Acimiz çok taze. Ülke olarak yaralarimizi hep birlikte saracagiz. Kampanyamiz devam ediyor sevgili dostlarim, dualarimizin yani sira elimizden geleni yapmaya devam edelim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA