Depremzedelerin Kano Yelken Keyfi

Ordu’da bulunan depremzede vatandaslarin yasadigi travmayi bir nebze de olsun atlatmalari ve moral bulmalari için Ordu Büyüksehir Belediyesi tarafindan su sporu aktiviteleri düzenlendi.

Depremzedelerin Kano Yelken Keyfi
Ordu’da konaklama yaptiklari alanlardan alinan 40 depremzede aile, Ordu Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü sporculari tarafindan alkislarla karsilandi. Ordulularin ilgisi karsisinda duygu dolu anlar yasayan vatandaslar, kano, yelken, tekvando, judo, kick boks, yamaç parasütü, dart, mangala, satranç, futbol, tenis, badminton ve plaj voleybol alanlarinda dolu dolu bir gün geçirerek moral buldu.

“Ilk defa bu kadar yardimsever bir halkla karsilastik”

Ordu’nun insanlarinin çok sicak kanli oldugunu ifade eden depremzede vatandaslar Ordu Büyüksehir Belediyesinin kendileriyle yakindan ilgilendigine dikkat çekerek, emek veren herkese tesekkür etti.

Vatandaslar konusmasinda su ifadelere yer verdi:

“Bizim için çok korkunç bir süreçti. Kötü seyler yasadik. Ordu çok güzel, insanlari inanilmaz sicak kanli. Ordu Büyüksehir Belediyesine de ayrica tesekkür ediyoruz bizimle yakindan ilgileniyorlar. Insallah yakin zamanda memleketimize geri dönebiliriz. Organizasyon çok güzel geldigimizde çok duygulandik. Ilk defa bu kadar yardimsever bir halkla karsilastik. Herkesten Allah razi olsun. Bir nebze de olsa depremin etkisini unutabildik.”

Renkli bir gün

Ordu Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Efe Aktas Ordu Büyüksehir Belediyesine tesekkür ederek, “11 ili etkileyen deprem sonrasi ilimize gelen vatandaslarimiz için etkinlik düzenledik. Çesitli etkinliklerde onlarla bir araya geldik. Hep birlikte egleniyoruz. Bizlere bu imkâni sunan Büyüksehir Belediyemize tesekkür ediyoruz” dedi.

Etkinlik kapsaminda Büyüksehir Belediyesi Spor Kulübü sporculari ve Ordulular depremzede vatandaslarla vakit geçirerek moral, motivasyon bulmasina katki sagladi. Yüzlerce kisi Ordu sahilinde renkli bir güne imza atti.
Kaynak: İHA