Yozgat'ta Ögrenciler Depremzede Çocuklara Oyuncaklarini Gönderdi

Yozgat’ta ilkokul ögrencileri, depremzede çocuklarin yüzlerini güldürebilmek adina baslatilan “Kucak kucak oyuncak” toplama kampanyasi dogrultusunda oyuncaklarini deprem bölgesine gönderdi.

Yozgat'ta Ögrenciler Depremzede Çocuklara Oyuncaklarini Gönderdi
Yozgat’ta Sakarya Ilkokulu bünyesinde olusturulan ve 41 kisiden olusan Izci Kümesi ögrencileri, deprem bölgesine oyuncak gönderme isteklerini okul yönetimine iletti. Ögrencilerin isteklerini olumlu bulan okul yönetimi

Yozgat Belediyesi ile “Kucak kucak oyuncak” toplama kampanyasi düzenledi.

Asrin felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilin etkilendigi deprem bölgesindeki çocuklari mutlu etmek için okul yönetimi ve ögrencileri topladiklari oyuncaklari, yardim malzemelerinin toplandigi Celal Atik Spor Salonundaki Yozgat Belediyesi görevlilerine teslim etti. Ögrenciler burada gönüllü çalisanlar ile birlikte spor salonunda olusturulan sosyal marketin temizlik ve düzenlemesini yapip toplanan malzemelerin de dagitimina yardim etti.

Izci Liderlerinden Aslihan Aslan, “Gerek Yozgat’taki gerek deprem bölgesindeki depremzede çocuklarin oyuncaga ihtiyaci oldugu için Yozgat Belediyesi ile ortaklasa “Kucak Kucak Oyuncak” toplama kampanyasi baslattik. Öncelikle koca yürekli minik yavru kurtlarima ve her zaman desteklerini esirgemeyen kiymetli izci velilerime bir kez daha tesekkür ediyorum. Deprem bölgesindeki çocuklarimiza oyuncak bagislamak isteyenlerin Celal Atik Spor Salonu’na ya da Yozgat Sakarya Ilkokulu Izci Kulübüne ulastirmalarini istiyoruz. Biz izciler kümesi olarak depremin ilk gününden itibaren Yozgat Valiligimiz öncülügünde maddi yardimda da bulunarak ülkemize destek olmaya çalistik ve çalismaya da devam edecegiz.” dedi.

Yozgat Belediyesi çalisanlari ve gönüllüler de oyuncak kampanyasina katilan ögrencilere tesekkür etti.
Kaynak: İHA