Altinordu Belediyesi, Deprem Bölgesinde Çevre Temizligi Çalismalarini Sürdürüyor

Ordu’nun Altinordu Belediyesi ekipleri, depremden etkilenen illerden biri olan Adiyaman’da çevre temizligi çalismalarini sürdürüyor.

Altinordu Belediyesi, Deprem Bölgesinde Çevre Temizligi Çalismalarini Sürdürüyor
Deprem sonrasi sehirde atiklardan kaynakli yasanabilecek sorunlari ortadan kaldirmak ve olabilecek salgin riskinin önüne geçebilmek amaciyla önlemlerini sikilastiran Altinordu Belediyesi temizlik ekipleri, çöplerin toplanmasi, sokak ve caddelerin süpürülmesi, yikanmasi ve olmasi muhtemel olumsuzluklardan vatandaslari korumak için dezenfekte çalismalarina devam ediyor.

Depremin ardindan Afet Koordinasyon Baskanligi’nca bölgede görevlendirilen Belediye Baskani Askin Tören, Adiyaman ve Gölbasi için mücadele veriyor. Tüm personeller ile birlikte çalismalara devam eden Baskan Tören, olusturdugu görev gücü ile vatandaslarin ihtiyaçlarinin karsilanmasi ve bölgede hayatin normale dönmesi adina çalisma yürütüyor. Arama ve kurtarma, insani yardim, enkaz kaldirma, altyapi, sicak yemek, temiz su, mobil saglik ve sokak hayvanlarinin beslenmesi hizmetlerini sürdüren görev gücünde yer alan temizlik ekibi ise kent temizligi hizmetlerinde de çalismalarini sürdürüyor.

Temizlik ekipleri, sabahin erken saatlerinde basladiklari çalismalarina gece boyunca da vardiya usulü ile devam ediyor. Belediye Baskani Askin Tören öncülügünde ve Altinordu Belediyesi’nin koordinasyonunda Adiyaman Il merkezinde temizlik çalismalarina destek veren ekipler, Gölbasi ilçe merkezi ve köylerinde mesai harciyor. Ekipler temizlik çalismalarinin yaninda ayrica dezenfekte çalismalarini da sürdürüyor.
Kaynak: İHA