Izmir'de MHP'den Depremzedelere Dayanisma Marketi

Kahramanmaras merkezli 11 ili etkileyen depremlerden sonra Izmir’e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarinin karsilanmasi için MHP Izmir Il Baskanligi tarafindan il genelinde 5 adet Depremzede Ihtiyaç Marketi açildi. Marketlere gelen depremzedelerin, tüm ihtiyaçlarini ücretsiz karsilayabildigi ifade edildi.

Izmir'de MHP'den Depremzedelere Dayanisma Marketi
Asrin felaketine karsi millet olarak örnek bir dayanisma sergilendigini MHP Izmir Il Baskani Veysel Sahin, yardim malzemelerinin ulastirilmasi konusunda ellerinden geleni yaptiklarini söyledi.

Depremin yikima neden oldugu illerden Izmir’e gelen depremzedelere olan desteklerini sürdürme kararliliginda olduklarini belirten Sahin, yardimlarin magdur vatandaslara saglikli sekilde ulastirilmasi için market olusturma karari aldiklarini ifade ederek, “Karsiyaka, Bayrakli, Karabaglar, Buca ve Alsancak’ta Depremzede Ihtiyaç Marketi açtik. Depremzedeler, tüm ihtiyaçlarini bu marketlerden ücretsiz sekilde karsilayabiliyor. Depremzedelerimizin gidadan giyime, odundan kömüre tüm ihtiyaçlarini karsilamak üzere hazirlik yaptik. Hiç kimseyi bos çevirmiyoruz. Ihtiyaç oldugu sürece bu marketler açik kalacak” dedi.

Türk milletinin yüce gönüllü oldugunu söyleyen Sahin, yardim malzemesi getiren vatandaslarin en özel yardimlarini da “Çeyizindeki yorganini veren Roman kizi da kisin evinde yiyecegi yagini veren de oldu. Evindeki kumbarasini açip parasini veren insanimiz var oldukça bu milletin hep birlikte ayaga kalkacagini gördük. Bu da bu sikintilarin içinde bizim için bir kazançtir” diye konustu.



“Adreslerine teslim ediyoruz”

Deprem bölgesinden Izmir’e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarini karsilamak için çalistiklarini ifade eden MHP Buca Ilçe Baskani Bahadir Altinkeser ise “Özellikle kadin kollarimizdan ekiplerimiz, gidip ihtiyaçlarini belirliyor. Bu listeyi depomuzda hiç kullanilmamis malzemelerden hazirlayip adreslerine teslim ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA