Tepebasi'ndan 'Bir Çuval Yem Benden' Kampanyasi

Tepebasi Belediyesi is birligi ile Tepebasi Kirsal Kalkinma Kurulu deprem bölgesindeki küçükbas ve büyükbas hayvancilikla ugrasan üreticilere destek amaçli ‘Bir Çuval Yem Benden’ slogani ile yem bagisi kampanyasi baslatildi.

Tepebasi'ndan 'Bir Çuval Yem Benden' Kampanyasi
Tepebasi Belediyesi öncülügünde, tarim ve hayvancilik ile ilgili sorunlarin masaya yatirilmasi ve üreticilerin sikintilarina çözüm bulunabilmesi amaciyla olusturulan Tepebasi Kirsal Kalkinma Kurulu Baskani Mehmet Kizilinler ve yönetimi, Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’i makaminda ziyaret etti.

Yapilan ziyarette Tepebasi Kirsal Kalkinma Kurulu Baskani Mehmet Kizilinler Kahramanmaras merkezli 10 ilde yikima neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki depremin ardindan Tepebasi Belediyesi is birligi ile baslatilan yem kampanyasi hakkinda bilgi verdi. Kizilinler, “Ülke olarak büyük bir aci yasadik. Tüm ülkeye geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Biz de Tepebasi Kirsal Kalkinma Kurulu olarak Tepebasi Belediyesi is birligi ile yem kampanyasi baslattik. ‘Bir Çuval Yem Benden’ sloganiyla deprem bölgesindeki hayvancilikla ugrasan üreticiler için yem bagisi kampanyasi düzenledik. Kampanyaya desteklerinden dolayi Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç’a tesekkür ederiz” dedi.

"Birbirimize destek olmaliyiz"

Baskan Ataç ise, “Büyük bir deprem felaketi yasadik ve yaralarimiz çok büyük. Böyle bir günde bütün yurttaslar birbirine destek vermeli. Birbirimizin yaralarini dayanisma ile sarmaliyiz. Kirsal Kalkinma Kurulu ile baslattigimiz kampanya çerçevesinde de deprem bölgesindeki büyükbas ve küçükbas hayvancilikla ugrasan üreticilerimize bir nebze de olsa can suyu olmak istiyoruz” ifadelerini kullandi.

4 noktaya teslim edilebiliyor

Kampanya çerçevesinde büyükbas ve küçükbas hayvan üreticilerine yem bagisinda bulunmak isteyenler, Çukurhisar Ek Hizmet Binasi, Gündüzler Ek Hizmet Binasi, Muttalip Ek Hizmet Binasi ve Sakintepe Soguk Hava Deposu’na teslim edebiliyor. .
Kaynak: İHA