Serdivan'da Kapilar Depremzedeler Için Açildi

Afet bölgelerinden tahliye edilen bazi depremzedeler Sakarya’nin Serdivan ilçesinde misafir ediliyor. Depremzede vatandaslari ziyaret eden Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, "Bizler millet olarak zor zamanlarda millet olmanin ve dayanismanin bilincinde olan insanlariz" dedi.

Serdivan'da Kapilar Depremzedeler Için Açildi
Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, deprem felaketi sonrasinda Kemalpasa, Bahçelievler, Yazlik ve Besköprü mahallelerine getirilen afetzedelerin yanina gitti. Depreme Hatay ve Malatya’da yakalanan vatandaslara geçmis olsun dileklerini ileten Alemdar, çocuklara da çesitli hediyeler verdi. Alemdar, "Bizler millet olarak zor zamanlarda millet olmanin ve dayanismanin bilincinde olan insanlariz. Depremi daha önce yasamis bir sehir olarak kendilerini çok iyi anliyoruz ve insallah bu süreç boyunca ilçemizde agirlayacagimiz depremzedelerimize Serdivan Belediyesi olarak elimizden geleni yapacagiz" dedi.



"Yaralarimizi en kisa sürede saracagimizdan hiç süphemiz yoktur"

Deprem sonrasi Türk milletinin kenetlendigini belirten Alemdar, "Belediye olarak düzenledigimiz yardim kampanyasina vatandaslarimizin büyük bir ilgisi oldu ve binlerce yardim malzemesini deprem bölgesine kisa bir sürede sevk ettik. Daha sonra ise depremin etkilerini yerinde müsahede etmek adina depremden etkilenen Adiyaman’a gitme firsatimiz oldu. Bizler büyük bir milletiz. Allah’a sükür güçlü bir devlete ve büyük bir millete sahibiz. Yaralarimizi en kisa sürede saracagimizdan hiç süphemiz yoktur. Devletimiz depremden etkilenen vatandaslarimiz için gereken her seyi yapiyor. Bizde Serdivan Belediyesi olarak sehrimize gelen depremzedelerimiz için elimizden gelen her türlü yardimda bulunacagiz. Bu vesileyle ilk günden beri deprem bölgesine yardimlarini esirgemeyen tüm hemsehrilerimize tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA