Kastamonu'dan Deprem Bölgesine Yakacak Yardimi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde hazirlanan yakacaklar, deprem bölgesine gönderildi.

Kastamonu'dan Deprem Bölgesine Yakacak Yardimi
Merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremler sonrasinda yikilan binalarda enkazin altinda arama kurtarma çalismalari devam ediyor. Yürütülen çalismalara destek vermek için Kastamonu Orman Bölge Müdürlügüne bagli Daday Orman Isletme Müdürlügü, Kahramanmaras’in Elbistan ve Hatay’in Kirikhan ilçelerine yakacak yardiminda bulundu. Daday Orman Isletme Müdürlügü tarafindan depremzedelerin isinma ihtiyacinin karsilanmasi için hazirlanan yardim tirlari, Daday Kaymakami Aysegül Yildirim ugurladi.

Daday Orman Isletme Müdürlügü bünyesinde odun isi ile ugrasan yardimseverler ve ormancilar tarafindan hazirlanan odunlar, orman muhafaza memurlari ve gönüllü vatandaslarca önce kesildi. Ardindan deprem bölgelerine gönderilmek üzere çuvallara doldurulan odunlar, tirlara yüklenerek deprem bölgesine ulastirilmak üzere yola çikti. Daday Kaymakami Aysegül Yildirim, Daday Orman Isletme Müdürü Ayhan Kiliç ve Müdür Yardimcisi Muhammet Ali Keles çalisma alaninda incelemelerde bulundu.

Daday Kaymakami Aysegül Yildirim, tüm muhtarlara, orman isletme müdürlügü çalisanlarina, gönüllülere, hayirseverlere nakliyecilere ve orman köylülerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA