Kazandigi Para Ödülünü AFAD'a Bagisladi

Karaman’in Kazimkarabekir ilçesinde 11 yasindaki kiz çocugu katildigi “Camiyi seviyoruz namazla bulusuyoruz” projesinde kazandigi para ödülünü AFAD’a bagislayarak örnek bir davranisa imza atti.

Kazandigi Para Ödülünü AFAD'a Bagisladi
Ilçe Müftülügü, ögrencilerin ara tatil döneminde cami ile baginin kurulmasini saglamak ve cemaat aliskanligi kazandirmak amaciyla “Camiyi seviyoruz namazla bulusuyoruz” projesi düzenlendi.

Katilim saglayan çocuklarin bes vakit namaza devamli katilmalari, yakinlarini da yanlarinda getirmeleri ve ezber yapmalari üzerinden degerlendirilmelerin yapildigi projede ögrencilere puan verildi.

Proje çerçevesinde ilçedeki Sehit Muhammed Yalçin Camisinde bes vakit namazlara katilan ortaokul 1. sinif ögrencisi Belinay Tazici, sure ve dualari da ezberledi. Projeye göstermis oldugu ilgiden dolayi ödül almaya layik görülen Tazici, Sehit Muhammed Yalçin Cami Imam Hatibi Hasan Çelik ve Ilçe Vaizi Mahmut Selim Besik tarafindan ödüllendirildi. Belinay Tazici, örnek bir davranis sergileyerek kazandigi para ödülünü tüm Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaras merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklügünde meydana gelen depremlerden etkilenen 10 ildeki depremzedelere yardim etmek amaciyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Baskanligina (AFAD) bagisladi. Tazici’nin duyarli davranisi Ilçe Müftülügü ve vatandaslar tarafindan takdirle karsilandi.
Kaynak: İHA