Hatay'daki Depremzedeler Nazilli'ye Getirildi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in talimatiyla yardim malzemeleri ile iki gün önce Hatay’a gönderilen otobüs, 45 depremzede yolcusu ile Nazilli’ye döndü.

Hatay'daki Depremzedeler Nazilli'ye Getirildi
Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan tarafindan görevlendirilen Nazilli Belediyesine ait otobüs, Hatay’daki depremzedeleri Nazilli’ye getirdi. Sabah erken saatlerde Belediye hizmet binasi önüne gelen otobüsü Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Belediye Baskan Yardimcisi Ali Ertürk ile daire müdürleri karsiladi.

Duygu dolu anlarin yasandigi karsilamada yakinlariyla bulusan depremzedeler gözyaslarini tutamadi. Yakinlari olmayan ve Nazilli Belediyesi tarafindan misafir edilecek depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarinin giderilecegini ifade eden Belediye Baskani Özcan, otobüsten inen deprem zede çocuklari oyuncak hediye ederek gülümsemelerini sagladi.
Kaynak: İHA