KBÜ'den Uluslararasi Üniversiteler Ile Is Birligi Protokolü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Endonezya, Özbekistan ve Malezya’da bulunan alti üniversite ile akademik is birligi protokolü imzaladi.

KBÜ'den Uluslararasi Üniversiteler Ile Is Birligi Protokolü
KBÜ Rektörü Polat, Endonezya Pancasakti Tegal Üniversitesi Rektörü Dr. M. Hum Taufiqulloh, Özbekistan Perfect Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Muhammed Ismail Mahmudov, Malezya Uluslararasi Islam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dzulkifli Abdul Razak, Özbekistan Ekonomi ve Pedagoji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Otabek Bozorov, Özbekistan Taskent Kimyo Uluslararasi Üniversitesi Rektörü Prof. Janpolat Kudaybergenov, Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Datuk Ts. Dr Hajah Roziah Mohd Janor ve beraberindekileri KBÜ Rektörlük Senato Odasi’nda kabul etti.

Toplantida, Karabük Üniversitesi hakkinda bilgi veren Polat, “Aramizda Özbekistan’da yeni kurulmus üniversiteler var. Malezya’da bulunan üniversitelere de çok tesekkür ederim. Onlar bize destek oldular ve kapilarini sonuna kadar açtilar. Biz de geçmisten gelen tecrübelerimize dayanarak genç üniversitelerle is birligine açik oldugumuzu buradan bildirmek istiyorum” dedi.

KBÜ Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Mustafa Yasar, Prof. Dr. Mücahit Coskun, Genel Sekreter Lütfü Köm, Uluslararasi Iliskiler Ofisi Koordinatörü Ögretim Görevlisi Oya Çepni Önalan ve Uluslararasi Ögrenciler Koordinatörü Ögretim Görevlisi Kerim Tanis ile Karabük Üniversitesi dekanlarinin da hazir bulundugu görüsmenin ardindan Rektör Polat, Endonezya, Özbekistan ve Malezya’da bulunan alti üniversite ile akademik is birligi protokolüne imza atti.
Kaynak: İHA