Zelyurt, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, ilçedeki mahalle muhtarlariyla bir araya gelerek istisare ve degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Zelyurt, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt, Beypinari Sosyal Tesislerinde yapilan hizmetler, yer belirleme ve kirsal köy konutlari ile ilgili bilgilendirmede bulundu, muhtarlarin taleplerini dinledi.

Zelyurt, yaptigi konusmada, muhtarlarla zaman zaman bir araya gelerek, toplantilar icra ettiklerini, ilçedeki mahallelerin ihtiyaçlarini, taleplerini, beklentilerini istisare ettiklerini ve bunun verimli oldugunu söyledi.

Hizmet bekleyen vatandaslarin memnuniyetini esas alan çalisma içerisinde olduklarini belirten Belediye Baskani Zelyurt, "Siz muhtarlar olarak, vatandaslarin talebini bizlere iletiyorsunuz, Biz de belediye olarak hizmetler üretiyoruz. Ayrim yapmadan mahallelerimize hizmet veriyoruz" dedi.

Mahalle muhtarlari ve Dogansehir Muhtarlar Dernegi Baskani Mehmet Hatun da Belediye Baskani Zelyurt’a toplanti ve mahallelerine verdigi desteklerden dolayi tesekkür etti.

Belediye baskan yardimcilari ve birim müdürlerinin de katildigi toplanti, muhtarlarin talep ve önerilerinin ifade etmeleri ile son buldu.
Kaynak: İHA