Kazada Hayatini Kaybeden Anne Ve Oglu, Gözyaslari Arasinda Defnedildi

Antalya’nin Alanya ilçesinde trafik kazasinda hayatini kaybeden anne ve oglu, Alanya’da göz yaslari arasinda topraga verildi.

Kazada Hayatini Kaybeden Anne Ve Oglu, Gözyaslari Arasinda Defnedildi
Kaza, dün aksam saatlerinde Alanya’nin Ugrak Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karsisina geçmeye çalisan Fatma Ihtiyar (30) ve oglu Anil Ihtiyar’a (2) Alanya’dan Gazipasa istikametine seyir halinde olan M.K. idaresindeki 33 ASK 82 plakali cip çarpti. Sürücülerin ihbari üzerine olay yerine saglik ekipleri ve jandarma sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi ilk belirlemede anne Fatma Ihtiyar’in hayatini kaybettigi belirlendi. Agir yarali olarak Gazipasa Devlet Hastanesi’ne kaldirilan oglu Anil da yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamadi. Araç sürücüsünün gözaltina alinirken, kazayla ilgili sorusturma baslatildi.

Anne ve oglu topraga verildi

Savcilik ve olay yeri incelemesinin çalismasinin ardindan anne Fatma Ihtiyar (30) ve 2 yasindaki oglu Anil’in cenazeleri Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Yapilan otopsilerin ardindan Alanya’ya getirilen anne ve ogul için bugün Alanya’da cenaze töreni düzenlendi.

Dün aksam saatlerinde meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden Fatma Ihtiyar ve oglu Anil Ihtiyar, bugün ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazi sonrasi göz yaslari arasinda defnedildi. Antalya Büyüksehir Belediyesi Hacibaba Mezarligi’nda yapilan cenaze törenine Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, aile yakinlari ve siyasi temsilciler katildi.

Cenaze töreninde Fatma Ihtiyar’in annesi Emine Topal ise cenazenin alinisi sirasinda yakinlarinin destegiyle güçlükle ayakta durabildi.
Kaynak: İHA