Engelli Vatandasin Tekerlekli Sandalye Sevinci

Çorum’un Sungurlu ilçesinde hayirseverler tarafindan satin alinan akülü sandalye yürüme ve konusma engelli Murat Kan’a teslim edildi. Aracini alan Murat Kan ve ailesi büyük sevinç yasadi.

Engelli Vatandasin Tekerlekli Sandalye Sevinci
Çorum’un Sungurlu ilçesi Ismet Pasa Mahallesi’nde yasayan yürüme ve konusma engelli Murat Kan’in tekerlekli sandalyesi olmadigini duyan hayirsever is adamlari harekete geçti. Hayirsever is adamlari tarafindan satin alinan tekerlekli sandalye Kan’a hediye edildi. Tekerlekli sandalye ile evden çikan Murat Kan, büyük sevinç yasadi.

Kampanyaya destek olan Hüsnü Güngör, "Engelli arabayi kardesimize hediye eden sehrimizin esnaf ve isadamlari, yardimlasma, dayanisma, birlik ve beraberlik ruhunun güzel sehrimizde yasatildigini bir kez daha gösterdiler. Yoksul ögrencilere kitap, kimsesiz yasli insanlara gida yardiminin sadece ramazan aylarinda degil yilin her ayinda ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi katkilarini sürdüren sehrimizin önde gelen isadamlari engellileri de unutmadi. Murat Kan kardesimiz artik tek basina sokaklarda arabasiyla gezecek" dedi.

Kaynak: İHA