AK Parti Artvin Gençlik Kollari Baskani Samsun'da Kazada Hayatini Kaybetti

AK Parti Artvin Gençlik Kollari Baskani Dogukan Islamoglu, Samsun’da geçirdigi trafik kazasinda hayatini kaybetti. 4 aracin karistigi kazada Islamoglu ile birlikte 2 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi agir yaralandi.

AK Parti Artvin Gençlik Kollari Baskani Samsun'da Kazada Hayatini Kaybetti
Kaza, Samsun’un Çarsamba ilçesi Irmaksirti Mahallesi Samsun-Ordu karayolunun 32. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarsamba’dan Samsun istikametine seyir eden nisan törenine giden Tolgahan Topuz (22) idaresindeki 55 AGU 319 plakali otomobil iddiaya göre makaslama yaparak Ümit K. yönetimindeki 58 ES 949 kamyonete yandan çarptiktan sonra karsi seride geçti. 55 plakali otomobil, Samsun’dan Çarsamba istikametine seyir halinde olan AK Parti Artvin Gençlik Kollari Baskani Dogukan Islamoglu (25) idaresindeki 06 DKU 378 plakali otomobil ile kafa kafaya çarpisti. Bu sirada Onur B.’nin kullandigi 55 AKC 417 plakali otomobil de karsi seride geçip kazaya sebep olan araca sol ön kismindan çarpti.

Kazada, araç sürücüleri Dogukan Islamoglu ve Tolgahan Topuz ile Ertugrul S. ve Nuh Ç. agir yaralandi. Yaralilar, ambulanslarla Çarsamba Devlet Hastanesine kaldirildi. Araç sürücüsü AK Parti Artvin Gençlik Kollari Baskani Dogukan Islamoglu ile diger araç sürücüsü Tolgahan Topuz yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatlarini kaybetti.

Kazayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA