Çildir Milli Egitim Ve Müftülükten Huzurevi Ziyareti

Çevreme Duyarliyim, Degerlerime Sahip Çikiyorum (ÇEDES) projesi kapsaminda Çildir Müftülügü ve Çildir Milli Egitim Müdürlügü Ardahan Huzurevi, Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Kur’an okunup dua edildi. Huzurevi sakinlerinin yaptigi el isi çalismalari incelendi.

Çildir Milli Egitim Ve Müftülükten Huzurevi Ziyareti
Ziyaretin ardindan açiklama yapan Çildir Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz “ Huzurevi yönetimi ve Sakinleri ile sohbet edilerek yaptiklari etkinlikleri inceleme firsati bulduk. Huzurevi sakinlerimizin hayir dualarini aldik “ dedi.

Çildir Ilçe Müftüsü Abdullah Dogan ise “ Çevreme Duyarliyim, Degerlerime Sahip Çikiyorum (ÇEDES) projesi Ortaokullar, Imam-Hatip Ortaokullari ile Imam Hatip Liselerindeki ögrencilerin Milli Egitimin 10 kök degeri üzerine bina edilmis, akli selim, kalbi selim ve zevki selim bireyler yetistirebilmek amaciyla Milli Egitim Bakanligi, Gençlik Spor Bakanligi ile Diyanet Isleri Baskanliginin ortaklasa yürütmüs oldugu bir projedir.Bu kapsamda bizde Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüz ile birlikte hazirlamis oldugumuz projemiz kapsaminda Ardahan Huzurevini ziyaret ettik. Burada bulunan yaslilarimizla sohbet edip hayir dualarini aldik” dedi.

Huzurevi yönetimi ve sakinleri ziyaretten oldukça memnun olduklarini dile getirdiler.

Ziyarete Ilçe Müftüsü Abdullah Dogan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz, Sube Müdürü Serap Saraç, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA