Çildir Anaokulunda Yerli Mali Müzesi

Çildir Anaokulunda yerli haftasi münasebetiyle "Yerli Mali Müzesi" sergisi açildi.

Çildir Anaokulunda Yerli Mali Müzesi
Çildir Anaokulunda gerçeklestirilen yerli mali etkinligine Çildir ilçe Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz, Çildir Anaokulu Müdürü Pinar Çanak, ögretmenler ögrenciler ve veliler katildi.

Ögretmenler ve veliler tarafindan ülkenin dört bir yanindan hazirlanan esyalar ve yöresel ürünler Yerli Mali Müzesinde sergilendi.

Yerli haftasi münasebetiyle farkli bir etkinlik yapmak istediklerini ifade eden Çildir Anaokulu Müdürü Pinar Çanak, “Bir Baskadir Benim Memleketim” temali etkinligimizde ülkemizin birçok yerinden hazirlamis oldugumuz esyalari ve yöresel ürünlerimizi yerli mali müzesi adi altinda sergiledik. Ögrencilerimize yerli malinin önemini anlatmak ve onlari bu bilinçle yetistirmek biz egitimcilerin en önemli görevidir. Yapmis oldugumuz etkinlik çok basarili ve güzel geçti. Etkinligimizde büyük özveri gösteren herkese çok tesekkür ediyorum" dedi.

Çildir Anaokulu tarafindan gerçeklestirilen Yerli Mali Haftasi etkinliginin son derece anlamli oldugunu belirten Çildir Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürbüz Yildiz, Çildir Anaokulu Müdürü Pinar Çanak ve emegi geçen herkesi tebrik etti.
Kaynak: İHA