Küçükçekmece'de Iki Araç Çarpisti, Biri Sulama Kanalina Düstü Açiklamasi 1'I Bebek 5 Yarali

Küçükçekmece’de iki aracin çarpistigi kazada, araçlardan biri sulama kanalina düstü. Yaralanan 1’i bebek 5 kisi hastaneye kaldirildi.

Küçükçekmece'de Iki Araç Çarpisti, Biri Sulama Kanalina Düstü Açiklamasi 1'I Bebek 5 Yarali
Kaza, saat 21.30 sularinda Turgut Özal Bulvari’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Zeliha G. yönetimindeki 34 PJ 7607 plakali otomobil, Baris C. yönetimindeki 10 DJ 884 plakali otomobille çarpisti. Çarpismanin etkisiyle 34 PJ 7607 plakali otomobil savrularak sulama kanalina düstü. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kanala düsen otomobildeki sürücü Zeliha G., Emine Gül ve Ahmet Furkan Gül ile diger araçtaki sürücünün esi ve bebegi yaralandi. Yaralilar yapilan ilk müdahalenin ardindan Kanuni Sultan Süleyman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Polis ikinci bir kaza yasanmamasi için çevrede önlem aldi. Yaralilardan Zeliha G.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Sürücü Baris C., “Geçerken isik olmayan taraftan bu tarafa geliyordu. Yolun karsisindan geliyordu. Yesil isiktan hareket ederken çarptik. Araçta 4 kisi vardi, bebekte vardi. Hastaneye kontrol amaçli kaldirmislar” diye konustu.

Bölgede çok sayida kaza meydana geldigini söyleyen Mesut Isik, “Ben motorcuyum. Bu mahallede motosiklet sürücüsüyüm. Çok hizli gidiyorlar. Hiz siniri yok, kamera yok. Sadece kirmizidan geçiste kamera var, o da karsi tarafta. Bu tarafta o da yok. Geçen hafta yine kaza yasandi, bir önlem alinmadi” dedi.

Öte yandan, kaza yapan araçlar çekici yardimiyla olay yerinden kaldirildi.
Kaynak: İHA