Kocaeli'de Otomobil Elektrik Diregine Çarpti Açiklamasi 4 Yarali

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çikan otomobil elektrik diregine çarpti. Kazada 4 kisi yaralandi.

Kocaeli'de Otomobil Elektrik Diregine Çarpti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, Masukiye Mahallesi Sapanca Yolu Caddesi ile Akçekese Sokak kesisiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Z. idaresindeki 41 FY 576 plakali otomobil, sürücüsünün kontrolünden çikarak elektrik diregine çarpti. Çarpmanin siddetiyle sürücü M.Z. ile R.T., G.E. ve A.E. isimli yolcular otomobilde sikisti. Kopan elektrik kablolari ise yere düstü. Kazayi gören vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbari üzerine itfaiye, saglik, polis ve Sakarya Elektrik Dagitim (SEDAS) ekipleri bölgeye sevk edildi. Bölgeye ulasan itfaiye ekiplerince 4 yarali sikistiklari yerden çikartildi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilar çevre hastanelere sevk edildi. SEDAS ekipleri ise herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için elektrik akimini kesti. Kazada hurdaya dönen otomobil kullanilamaz hale geldi.

Kazanin sürücü M.Z.’nin Akçakese Sokak’a döndügü esnada aniden karsisina çikan baska bir araç sebebiyle meydana geldigi iddia edildi.
Kaynak: İHA