Haluk Bayraktar'a Kosova'da 'Üstün Hizmet' Madalyasi Verildi

Kosova’ya resmi ziyarette bulunan Baykar Yönetim Kurulu Baskani Selçuk Bayraktar’a Kosova Savunma Bakani Ejup Maqedonci tarafindan “Üstün Hizmet” madalyasi verildi.

Haluk Bayraktar'a Kosova'da 'Üstün Hizmet' Madalyasi Verildi
Baykar Yönetim Kurulu Baskani Selçuk Bayraktar, Kosova’nin baskenti Pristine’de Kosova Savunma Bakani Ejup Maqedonci ile bir araya geldi. Görüsmede Türkiye’nin Pristine Büyükelçisi Sabri Tunç Angili, Kosova Güvenlik Gücü (FSK) Komutani Korgeneral Bashkim Jashari ve Kosova Savunma Bakani Yardimcisi Shemsi Syla da hazir bulundu.

Kosova Savunma Bakanligi tarafindan yapilan yazili açiklamada, görüsmede Bakan Maqedonci’nin Baykar sirketi ile is birliginin askeri teknolojide son nokta haline geldigini vurguladigi aktarilarak, yatirim yapilacak bir sonraki projelerin ele alindigi ve satin almalarin ötesine geçebilecek isbirliginin yapilmasi gerektigi konusunda Bayraktar ile hemfikir oldugu belirtildi.

Kosova Güvenlik Gücü Komutani Korgeneral Bashkim Jashari ise, Baykar’dan satin alinan ürünlerle artik FSK’nin savunma ve güvenligini garanti edecek düzeyde bir misyonu yerine getirebilecegini söyledi.



Görüsme sonunda Bakan Maqedonci, Bayraktar’a “Üstün Hizmet” madalyasi takdim etti.
Kaynak: İHA