Dilan Polat Ifadesi Alinirken Fenalasti

Dilan Polat’in da aralarinda bulundugu 18 süpheli Sulh Ceza Hakimliginde sevk edildi. Dilan Polat ifade verdigi esnada bayginlik geçirdi. Dilan Polat’in saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken Engin Polat’in ifade islemleri devam ediyor.

Anadolu Cumhuriyet Bassavciligi, Engin Polat ve Dilan Polat haklarinda “Suç islemek amaciyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasinin önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varligi degerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarindan sorusturma baslatti. Dilan Polat ve Engin Polat’inda aralarinda bulundugu 24 süpheliden 18’i Anadolu Adalet Saray’ina getirildi.

Dilan Polat, Engin Polat, Sinem Sila Dogu ve Sezgin Polat’in da aralarinda bulundugu 16 süpheli tutuklama talebiyle, 2 süpheli ise adli kontrol istemiyle hakimlige sevk edildi.

Dilan Polat ifade sirasinda bayginlik geçirdi

Sulh Ceza Hakimliginde ifade verdigi sirada fenalasan Dilan Polat bayginlik geçirdi. Dilan Polat hava almak için koridora çikartildi. Polat’in durumunun iyi oldugu ögrenildi. Öte yandan, 7 süphelinin ifadesi tamamlanirken Engin Polat’in ifade islemine devam ediliyor.
Kaynak: İHA