Çanakkale'de Iki Genç Yagmur Sularina Düsen Türk Bayragini Aldi

Çanakkale’de etkili olan saganak yagis hayati olumsuz yönde etkiledi. Kent merkezinde bazi cadde ve sokaklar göle döndü. Demircioglu caddesinde asili bulunan Türk bayraklarindan biri yere düsünce iki genç sulara aldirmayarak Türk bayragi yerden aldi. Iki gencin yaptigi bu davranis takdir topladi.

Çanakkale'de Iki Genç Yagmur Sularina Düsen Türk Bayragini Aldi
Çanakkale’de saganak yagis hayati olumsuz etkiledi. Meteoroloji Genel Müdürlügü’nün dün Çanakkale için sari kodlu uyarida bulunmasinin ardindan 18.45 itibariyle saganak yagis basladi.

kuvvetli saganak yagis, bazi cadde ve sokaklarin kisa sürede göle çevirdi. Zaman zaman siddetli yagan yagmur ve olusan su birikintileri caddelerde yürümeyi güçlestirdi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri olustu. Yollari kaplayan sular sebebiyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Bazi motosiklet sürücüleri ise suyla kapli yollarda motorlarini elleriyle geçirmek durumunda kaldi. Çanakkale Belediyesi ekipleri su birikintisi olusan bölgelerde suyun tahliyesi ve rögar kapaklarinin tikanmamasi için temizlik çalismasi yapti.

Yagmur sularindan Türk bayragini aldilar

Kent merkezinde etkili olan saganak yagis hayati olumsuz etkiledi. Kentin en islek caddelerinden biri olan Demircioglu Caddesi’nde asili bulunan Türk bayraklarindan biri yere düsünce iki genç sularin içerisine atlayarak, bayragi yerden aldi. Gençler daha sonra bayrak birlikte kaldirima çiktilar. O anlar cep telefonu kamerasina saniye saniye kaydedildi. Gençlerin bu davranisi ise takdir topladi.
Kaynak: İHA