Usak'ta Öfkesine Hakim Olamayan Sürücü, Otobüs Soförüne Saldirmaya Çalisti

Usak’ta Sehirler Arasi Otobüs Terminali’nde meydana gelen maddi hasarli kaza sonucu öfkesine hakim olamayan otomobil sürücü, yolcularin gözü önünde otobüs soförüne saldirmaya çalisti.

Usak'ta Öfkesine Hakim Olamayan Sürücü, Otobüs Soförüne Saldirmaya Çalisti
Edinilen bilgilere göre, Usak Sehirler Arasi Otobüs Terminali’nde yolcu indirmek için perona giren otobüs, daha sonra terminalden çikmak üzeriyken geri geriye manevra yapmaya basladi.

Otobüs geriye gelirken, baska bir otomobilin aynasina sürttü. Otobüsün aracinin aynasina sürtmesi sonucu öfkeye kapilan otomobil sürücüsü, aracindan inerek otobüs soförüne saldirmaya çalisti. Ihbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Yolcularin ve terminaldeki kalabaligin gözü önünde otobüs soförüne saldirmaya çalisan sürücüyü, ne yakindaki ailesi ne de polis ve bekçiler sakinlestiremedi. Uzun süre taskinligina devam eden sürücü, polis ekiplerince güçlükle sakinlestirildi. Yasanan gerginligin ardindan her iki aracin sürücünün anlasmasiyla ortam normalde döndü. Otobüsün yoluna devam ettigi olayda, her iki tarafin da birbirinden sikayetçi olmadiklari ögrenildi.
Kaynak: İHA